Se på dina fötter, andra gör det!

∼ innehåller annonslänkar till Lyko ∼

nagellack

.

.

Det är inte så tokigt att fotografera a) sin inredning ibland (brukar alltid tipsa om det, så man ser vart det felar när man blivit hemmablind) och b) sina tår bort emellan (Oj vad det syntes på den här bilden att mina fossingar varit bortglömda ett par veckor i fjällen).

.

.

Skavt nagelack och torra fotsulor gör ingen glad… Mycket trevligare med nymålade naglar, filade och väl insmorda fötter att flasha i diverse sandaler och tåöppna skor om sommaren. Sagt och gjort, bara att ta sig tid att fixa.

.

.

Det har väl inte gått många förbi att den här och liknade färger varit sommarens ”it-färg”. Den har synts hart när på varenda bloggare värd namnet skulle jag tro. Perfekt till brunbrända fötter och blottade tår. Jag körde den i 3 lager för att få den ordentligt täckande. Avslutade med det här superlacket (ett lack som förövrigt ALLA borde ha hemma, så galet hårt och bra!).

.

.

En riktigt bra fotcreme bör man också ha i badrumsskåpet tycker jag. Själv brukar jag smörja in fötterna på kvällarna när jag krupit ned i sängen, skönt när den får verka under natten. Hahaha, jag minns när jag var gravid och inte räckte ned till fötterna och Magnus fick smörja in dem på kvällarna! Det var tider det. Kanske skulle testa att införa det igen, dock utan kula denna gång så det känns som att det kan vara lite svårare att få igenom… Nåväl, jag köpte hem den här salvan innan vi åkte till fjällen (men glömde att ta den med mig…). Den är superhärlig eftersom den är lite värmande (och jag alltid fryser om fötterna, även om det är 30 grader), vårdande och innehåller eukalyptus som luktar sååå gott! Hett tips med andra ord 🙂

.

.

Så mitt tips till dig alltså – Se på dina fötter, andra gör det nämligen också!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: