Att campa med stil på Gotland

Skärmavbild 2018-08-07 kl. 07.11.18

.

.

Det är väl ingen som vid det här laget har missat vad glamping betyder eller innebär? Glammig camping är vad det är, fjärran från läckande luftmadrasser, tvestjärtar (tror jag) och korvskinnsliknande sovsäckar. Söta gotländskan Tina, som jag träffade hos Katta i somras, hade besökt Surflogiet, och jag blev nyfiken på det. Oh my, vilket ställe! Jag skulle gott och väl kunna tänka mig ett par nätters camping när det ser såhär mysigt ut.

.

.

Förresten campade vi en gång på Utö när Lillans systrar var små. Det var långt ifrån glammigt i ett vanligt litet lågt 4-mannatält + en hund + packning, men det var mysigt det med.

.

.

Skärmavbild 2018-08-07 kl. 07.05.40 Skärmavbild 2018-08-07 kl. 07.05.30

Bilder: Expedia

IMG_1475 vin

Foto: Tina Me

.

.

Surflogiet tar alltså camping till en annan nivå… Det ligger precis vid stranden i skuggan av hundraåriga gamla martallar söder om Tofta på Gotland. Där har grundarna skapat ett litet paradis med rötterna i surfkulturen. De brinner för livsstilen och miljön, och delar gärna med sig av sin passion till havet. I deras lyxiga tält med sängar från Hästens somnar man till vågornas brus om natten och vaknar upp till en ny dag med frukosten levererad utanför ”dörren” i en äppellåda. Bara en sån sak!

.

.

Hur kommer det sig att en vanlig fralla med juice och kaffe, ser så sjukt mycket godare ut när den serveras i en äppellåda?

.

.

Skärmavbild 2018-08-07 kl. 07.08.35

.

.

Surflogiet är inte bara boende, där erbjuds också en rad olika aktiviteter som kitesurfing, SUP-yoga, kayakpaddling med mera. Jag gissar att det är helt ok att bara slappa i en hängmatta också 🙂 Jag hade nog valt det, även om det var kul att paddla SUP.

.

.

Självklart finns restaurang där också. Och på härlig surfmanér serveras tydligen magiska hamburgare, friterad potatis och sötpotatis med tryffelmayo utan dess like. Om man vill kan man boka bord på en filt på stranden med bara kuddar att sitta på. Ser hur mysigt ut som helst!

.

.

Skärmavbild 2018-08-07 kl. 07.08.07 Skärmavbild 2018-08-07 kl. 07.06.03 Skärmavbild 2018-08-07 kl. 08.20.14.png

.

.

Ja tack, jag tar gärna en resa dit framöver, och tack fina Tina för tipset!

.

.

Kram

Helena

.

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Det var det lilla :-). Surflogiet är en riktig pärla som ligger alldeles i närheten av där vi bor så där hänger vi ofta på somrarna. Nästa år får vi ses där tycker jag. Kramar och ha en fortsatt fin sommar!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: