Lillans rum blir tuffare och mindre vitt

∼ innehåller annonslänkar till Newport, Designonline, Ellos och Indiska ∼

tildas rum-4

.

.

Tildas rum, åhhh vad jag har dåligt samvete för det… Jag har lovat henne så länge att vi ska fixa till det, men det har inte blivit av. Det ska bli gardiner, ny matta, en ny säng ska vi också köpa, en som är bredare, 160 cm skulle jag tro. Sedan är det förstås lite småfix som ska till.

.

.

Vi har i alla fall städat bort alla leksaker osv. Sådant som hon inte längre använder. Vi har också rationaliserat bort skrivbordet eftersom hon inte satt vid det en enda gång under de åren det stod där. Skulle hon rita, göra läxan eller pyssla, fick vi i alla fall gå upp och hämta hennes saker i rummet för att bära ned det till köksbordet. Samma med pussel, lego, dockor etc. Allt hämtades ned för att leka med på nedervåningen och sedan fick man bära upp det igen. Hon är fortfarande aldrig själv på sitt rum, om inte vi är på övervåningen vill säga, eller om hon har kompisar hemma. Läxor pyssel och sådan utförs fortfarande i köket så vi har vikt ett par stora kökslådor till sådan saker. Mycket smartare!

.

.

tildas rum-5

.

.

Det lilla bordet på bilden är ett litet sminkbord hon fått ärva från en av sina systrars rum hos deras mamma. Hon ville absolut ha ett sminkbord, haha! Stolen kommer från min farmor och farfar och har vid det här laget både varit i brunbetsad ek (i originalutförande), vitmålad, svartmålad, och nu gråmålad. Annars tycker jag nog att en rejäl och skön säng, någon slags låg bokhylla och kanske några sköna fåtöljer skulle vara den ultimata inredningen i hennes rum. Hon vill absolut ”bli av med” min mormors fina bokskåp… Hum, undrar vart jag ska göra av det…?

.

.

tildas rum-6

.

.

Här är sådant som jag kikat på för att uppdatera rummet och göra det till det Lillan drömmer om. Dvs, lite tuffare och och mindre vitt. Hon är själv mycket bestämd om hur det ska vara och hon vill behålla det som är rosa i rummet men addera mer grått, svart och mässing. Lite lätt inspirerad av Bianca Ingrossos inredning är hon den lilla snorpan så liten hon är…

.

.

Skärmavbild 2018-08-02 kl. 18.04.13

 

 

Vit förvaringslåda till hörlurar, laddningssladdar, Ipads, mobil etc här

Spegel för dekoration här

Förvaringsbox i mässing till småpryttlar här

Mässingsfat till hårsnoddar, armband, halsband etc här

Praktiskt och snyggt (och faktiskt lite roligt) sängbord här

2 grå fåtöljer här

Tavla med Birgitte Bardot (Lillan valt själv) här

Tavla med elefant (Lillan valt själv) här

Tavla med lejon (valt den med själv) här

Coffé table book med hästar som hon älskar här

Bordslampa här

Rosa kuddar i ekologisk sammet, 74 kr och bästa storleken här

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: