Så härligt att chilla i en sån här

∼ innehåller annonslänkar till Indiska och Ellos ∼

Skärmavbild 2018-08-02 kl. 02.35.37

.

.

God morgon!

.

.

Sovit gott? Jag gör det alltid när jag är i fjällen. Det är så tyst här… man hör inte ett pip, bara sina egna andetag och de är sövande 🙂

.

.

En snabbis blir det här inne på bloggen just nu i denna tidiga morgonstund, men senare under förmiddagen dyker det upp ett lite längre inlägg om inredning som jag filar på. Men så länge vill jag bara lite kort tipsa om den här populära trädgungan som Indiska just nu rear ut sjukt billigt (med fri frakt, fri retur i butik och leverans inom 1-3 dagar).

.

.

Jag klickade hem en direkt! Det är ju sååå coolt att ha en sittsak hängandes i ett träd i trädgården, eller på altanen, eller kanske på en balkong eller i varför inte inomhus som nyblivna fru Janni Delér Olsson har i sitt nyrenoverade casa i Marbella (kolla på dessa före och efter bilder och dö en smula).

.

.

Skärmavbild 2018-08-02 kl. 03.02.37.png

Hemma hos Janni och maken Jon. Liknande hängkorgstol hittar du här  och en annan variant här , och den färgen är sååå snygg!

.

..

.Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: