Inredningsförslag till min kund

∼ innehåller reklamlänkar ∼

.

.

Gokväll

.

.

Klockan är inte mer än 21.00 och jag har redan hoppat i bingen. Vår nya säng är så skön så jag vill bara vara i den hela tiden! Om en liten stund tänker jag kolla Bonusfamiljen som jag tycker är så himla bra. Kollar ni på det?

.

.

Innan jag drar igång programmet tänkte jag bara visa er ett inredningsförslag jag lämnat till en kund. Själv tycker jag att det är suuupersnyggt och skulle lätt kunna inreda såhär om vi hade en annan villa. Ja egentligen är det väl bara den mörkbruna väggpanelen som inte funkar i en sekelskiftesvilla. Allt annat hade faktiskt passat in.

.

.

Inköpslistan ser ut såhär:

Golvlampa Mantis Rum 21 här, Takpendel Petit Friture, samma, här, Fåtölj Svanen Nordiska Galleriet här , Skåp Asplund – Rum 21 har flera här, Rund Spegel 110 cm Housedoctor, Rum 21, här, Skål Georg Jensen, samma, här

.

.

Det är inga billiga saker det här inte, men allt är väl värt att spara till. Tänk så fantastiskt, att den dagen då det är dags, lämna över möblemanget till sina barn, och veta att det fortfarande är lika snyggt och dessutom värt nästan lika mycket (ibland tom mer) som det var den dagen då det inhandlades. Där kan man snacka om miljövänlig konsumtion!

.

.

Om man inte vill eller har möjlighet att handla så pass dyra möbler finns tack och lov fina alternativ. Både Ellos här och Jotex här tycker jag har mycket fina saker. Jag har handlat en massa saker till min lokal och till stylingen i de webshoparna. Fram till och med den 26/3 har dessutom Ellos upp till 50% rabatt på en massa möbler här så det är verkligen läge att slå till på de där grejerna man sneglat på ett tag!

.

.

.

.

Även Mio här har en hel del fina och prisvärda möbler och prylar. Upptäckte tex att båda de här populära lamporna finns till 20 % rea nu. Fjäderlampan finns här och den trearmade i mässing här.

.

.

.

.

Nej, nu är det allt dags för den där Bonusfamiljen!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: