Fixa fina fisken så enkelt

.

.

Hola chicas

.

.

Äter ni mycket fisk? Jag älskar fisk! En lustig sak med mig och fisk är att jag ALLTID tänker – Fisk till middag idag kanske?… Nej det hinner jag inte laga nu… En millisekund senare tänker jag om – Just ja, det går ju jättesnabbt att laga fisk!. Knasigt va? Efter över 25 års matlagande sitter det fortfarande någonstans i ryggraden att fisk tar tid, trots att det i själva verket inte alls gör det. Speciellt inte om man inte ens behöver ta ur fisken själv.

.

.

Häromdagen fick jag några fina regnbågar som min fina systers son hade dragit upp. Lycka! De var prydligt urtagna och färdiga att bara slänga in i ugnen. Jag gjorde folieknyten och fyllde dem med:

.

1 En stor knippa hackad färsk dill
2 Skalet av 1 riven ekologisk citron
3 Hackt kött av en halv citron
3 0,5 fiskbuljongtärning (river den och blandar med de andra ingredienserna)
4 1 dl creme fraich
5 1 hackad tomat
Lite extra salt och peppar

.

Linda in fisken så att inte fyllningen rinner ut i formen utan håller sig i folieknytet. Baka i 170 graders ugnsvärme i ca 30 min. Jag brukar ta lite längre än så men det ska nog inte behövas.

.

Till detta serverade jag pasta och en kall gräddfilssås med dill, lite chili, salt och peppar. Supergott blev det och inte så mycket som en gnutta fisk blev kvar! Tusentack Albin för de fina fiskarna ♥

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: