Påskigt och pastelligt

∼ innehåller reklamlänkar ∼

.

.

För första gången på, jag skulle tro, 10-15 år ska vi fira påsken hemma i Västerås i år. Jag ska till västkusten på jobb och behöver åka redan på annandagen så vi ställde in fjällresan för andra gången i år (vi kom inte iväg på sportlovet heller).

.

.

Efter en lång, mörk och kall vinter ser jag verkligen fram mot en ljus och härlig vår. Med våren kommer också suget efter ljusa pasteller!

 

1. Litet tidigt för bara ben kanske, men vips så är sommaren här och semestern lurar runt hörnet. I år tänker jag inte vara sist på bollen och stressa runt i halvtomma butiker precis innan vi ska resa iväg. Den är lilla rosa klänningen är typiskt en sån som jag vill svassa runt i på kvällarna i Spanien och Italinen i sommar. Finns hos Bubbleroom här

2. Små glasägg till påskriset. Ni minns väl tidigare års hätska debatt kring påskfjädrarna? Jag skippar dem givetvis och pyntar med de här fina glasäggen istället. Indiska har dem här

3. Påskgodis eller påskpresent, det kan man ju välja själv. Barnen (varav två numer är 21 och 23 år, så de är inte så mycket barn längre, men ändå) får alltid ägg med godis, det är ett måste, och äggen ska gömmas också, viktigt. Magnus och jag ger vanligtvis inget till varandra (förutom mängder av kärlek då förstås, haha), men skulle jag ge honom något i år, vilket jag kanske gör, skulle det sannolikt bli en rosa Etonskjorta som jag vet att han skulle vara ursnygg i. Tydligen är de ovanligt lätta att stryka, vilket gör dem till hans absoluta favoritskjortor här

4. Mockaskor, jag säger bara mockaskor, vem vill inte ha ett par mockaskor när asfalten torkat och man kan ta av sig de tjocka sockorna som suttit på sedan senhösten 2017… Flattered har dessa här

5. Med kortärmatsäsongen kommer också suget efter att smycka sina armar. En snygg klocka på den ena armen och en enkel kedja med sten på den andra, mer än så behövs inte för att se sober och elegant ut. One stone bracelet säljer Sophie by Sopie här

6. Ja vad ska man säga… jag har nått den ålder där armarna inte längre räcker till och ett par läsglasögon från Clas Olsson ligger på nattduksbordet. Ja ni läste rätt, jag har ett par från Clas Olsson för 75 kr… Say no moore… Naturligtvis måste jag skaffa mig ett par ”riktiga”. Nividas har trendiga och prisvärda läsglasögon här och även solisar här

7. Men allvarligt, varför köper vi inte påskägg som vi kan återanvända år efter år? Om vi ger våra barn tex ett sådant här påskägg när de är små, och så fortsätter vi att återanvända det år efter år, med olika fyllning, fatta vad vi sparar på milön och på pengarna. Dessutom är de finare än de flesta pappersäggen. Glitterägg finns hos Indiska här

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: