Helgens planer

.

.

Tänk så fort den gick den här veckan och imorgon är det fredag igen. Lillan och jag börjar nästan alla helger med en tur till Saluhallen Slakteriet på väg hem från skolan på fredagen. Oftast fikar vi, ibland äter vi varsin sjukt god hamburgare, sedan handlar vi ägg, några köttbitar, lite grönsaker, bröd och lite delikatesser. Det har blivit lite av en tradition. En mysig tradition 🙂

.

.

Det enda vi har inbokat i helgen är en handbollscup i Kolsva på lördagen, och så dansen förstås på söndagen, i övrigt blir det lugnt och skönt. Hoppas på finväder så att man kanske kan sitta ute en sväng. Börjar bli sugen på att påta i jorden igen. Kanske tar jag mig en tur till en trädgårdshandel för att handla lite fröer. Något kan man ju alltid förså tänker jag. Förresten skrev jag ett tidningsreportage om försådder för någon vecka sedan så jag vet hur man gör, haha!

.

.

Sköt om er och tack för idag!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Så skönt att bara få ta det lugnt. Otroligt viktigt för att orka med allt som krävs i dagens stressiga vardag. Kram till er alla 💕

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: