50% pangrea på allt i inlägget

∼ inlägget innehåller reklamlänkar ∼

.

.

Ja men sådär ja, då var det hela 50% utförsäljning på mängder av kläder hos Gina Tricot. Perfekt läge att välja ut de där få men genomtänkta plaggen som du vet att du kommer att använda massor hela våren och sommaren.

Här är mina favoriter!

  1. Men åhhh vad jag gillar den där asymmetriska sladdriga kjolen som aldrig lär bli skrynklig när jag packar ned den inför sommarsemester. Så användbar och så skönt med silkigt mjukt tyg mot bara lite solbrända ben! Finns här och till den en helt vanlig vit t-shirt som den här.
  2. Ni har inte sett min nya blus med långa band som hänger likt det gör på denna. Supersnyggt, och ganska festligt, jag skulle gärna ha en till i samma modell. Kanske blir det den här ftillsammans med favoritjensen här (på rea för bara 249 kr) blir outfiten riktigt cool!
  3. Äääälskar att gå omkring i pyjamas. Till sommaren behöver jag förstås en med korta byxor. Denna ser superskön ut och den kostar typ inget. Pyjamasen under 100 kronor hittar du här ….
  4. Gult är inte alls fult och såhär i påsktider kan det nästan inte bli bättre! Är det bara jag som tänker japansk sidenkimono när jag ser denna? Fina toppen finns här ….
  5. Svartvit tröja med randiga pyjamasbrallsingar till ser så avslappnat och fint ut. Med ett par klackar blir outfiten elegant (men fortfarande rätt avslappnad) och passar för typ ett restaurangbesök på tu man hand. Tröjan finns här och de randiga byxorna här 
  6. En lite varmare beige tröja är alltid bra att ha för svalare kvällar. Snygga muddar på den här och tillsammans med ett par svarta jeans (på rea häroch ett par vita sneakers blir man verkigen vardagssnygg

.

.

Kom ihåg nu, välj med omsorg och bara sådant du vet att du kommer att använda mycket och länge. Gör du det, då har du gjort ett ännu bättre fynd!

.

.

Kram

Helena

..

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: