Så stylish i By Malene Birger (på superrea)

De snygga blusarna hittar du här

.

.

Gokväll i stugorna

.

.

Ligger här och slösurfar runt lite och kikar på kläder. Magnus och jag har en liten datenight imorgon när Lillan ska sova hos mormor, och då vill jag ju förstås vara lite extra fin. Inte för att jag hinner beställa hem just de här kläderna, men lite inspiration får man ju alltid genom att kika runt bland utbudet.

.

.

Campadre har kampanj på kläder från By Malene Birger just nu, finns här, och dessa som jag samlat ihop i det här inlägget, är mina favoriter.  Snygga blusar, som kan användas vinter som sommar, och en ormig baddräkt som är så läcker! Vågar jag tror ni? Väskan är också snygg och kostar inte mer än 399 kr mot 1099 i ordinarie pris.

.

.

.

.

Där finns också den här himla snygga svarta klänningen och den plisserade kjolen som jag gärna skulle lägga tassarna på.

.

.

..

Kampanjen hittar du här och där finns en massa snygga plagg till rejält reducerade priser. Faktiskt ända upp till 80% rabatt! Det skojar man inte bort, eller hur!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: