Ovanliga prioriteringar

∼ innehåller reklamlänkar ∼

.

.

Godmorgon

.

.

Shit, det är freeeezing här idag. Termometern stod på -12,9 grader när jag vaknade och utanför fönstren viner vinden. Men solen skiner och det är vackert att se ut här inne ifrån stugvärmen. Blir till att hitta på någon form av inomhusaktivitet idag tror jag bestämt.

.

.

Som ni vet har vi äntligen köpt ny säng och börjat att inreda sovrummet (det tog bara 5 år, haha), och det känns väldigt väldigt bra. Det ska till några moment och några inköp innan det är klart, men nu är vi på väg i alla fall. Ni vet hur det är när man startar upp ett nytt projekt hemma? Ujuj, det blir så fint och vips känns allt annat som lite bedagat och ett uns av den där känslan ”nu vill jag göra om ALLT här hemma” dyker upp som ett brev på posten. Tur att möbler är dyrt och att man inte har obegränsat med pengar tänker jag då… 🙂

.

.

Vi prioriterar ibland lite konstigt här hemma. Köper hellre ett par snygga lampor än en skön säng tex… (kommentarer på det?). Sofforna i vardagsrummet är en annan sådan där grej som blivit bortprioriterade till förmån för i andras ögon ”onödiga saker” som tex en fåtölj som man bara får sitta i om man har typ mysbyxor på sig… Sofforna är alltså två 20 år gamla bruna soffor från Fogia. Vansinnigt sköna, sjukt bra kvalitet, men hemskt fult tyg. De vita överdragen kommer från Bemz. De passar inte helt 100% som ni ser, men det funkar. Ett billigt och hyfsat bra alternativ skulle man kunna säga. Självklart drömmer jag om nya snajdiga soffor, men kan inte för mitt liv komma på vilken stil jag vill ha på dem. Som det känns just nu vill jag ha soffor i sammet, men när det blir dags kanske det är något annat på tapeten, vem vet? Det är inte aktuellt med några nya soffor just nu så det får helt enkelt bero ett tag till. Så länge fortsätter jag att ”fönstershoppa” på nätet.

.

.

Ett tips till dig som också drömmer om en ny soffa kan vara Soffa Direkt, här. Prisvärda snygga soffor i mängder av färger och former. Just nu har de ”Velevt days” med upp till 40% rabatt på allt i sammet. Kan vara värt att kolla in. Själv köpte jag en grå lite mindre Howardsoffa till stylingen på Blocket för ett par veckor sedan. Nu när jag tittar på Soffa Direkts soffor skulle jag tro att det är där den förra ägaren har köpt den från början. Hon sa att hon köpt den på nätet men mindes inte sidan. Den ser precis ut som denna här, och den är verkligen jättefin.

.

.

.

.

En annan som jag gillar är den här, en sammetssoffa som finns i tre olika färger. På kampanj just nu!

.

.

.

.

Nej hej, nu ska jag ta och ta tag i den här dagen. Köpte ingredienser till matbrödsbak igår så jag ska nog ta och sno ihop något smarrigt här om en stund. Bakade senast till jul eftersom jag inte är så förtjust i att baka, men det är ju bara så härligt att ha sitt eget bröd i frysen så det är värt ansträngningen.

.

Vill du läsa fler inlägg i den här bloggen, då ska du klicka här så kommer du till hela flödet!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: