Tre fantastiska besked

.

.

Halloj

.

.

Jaha, det blir visst ingen fjällresa överhuvudtaget för oss det här sportlovet. De ringde idag och sa att delen till bilen inte kommer förrän vecka 12… Så kan det gå… Upp som en sol och ned som en pannkaka. Lite så som livet är emellanåt. Men men jag ska verkligen inte klaga. Vi har fått så många glädjande besked den sista tiden (och så är vi alla friska vilket förstås är allra viktigast) så vi går mest bara runt och myser hela dagarna och allt känns sådär himla och oförskämt bra ändå. Lillans äldsta syster fick ett jobb hon sökt, ett jobb som är jätteviktigt för hennes CV (hon läser statsvetenskap på universitetet), mellansystern fick VG på en riktigt svår tenta som vanligtvis en stor andel studenter kuggar på, och Lillan, ja hon kom in på en populär profilskola med antagningsprov som hon sökt inför 4e klass. Vi kunde inte ha det bättre alltså. Vad är  liksom bättre än när det går bra för ens barn?

.

.

.

.

Har ni sett Bron? Verkar som alla har gjort det utom jag. Tydligen har de släppt alla säsonger på Svt Play nyligen, så jag ska faktiskt ta och sätta mig tillrätta här i TV-rummet nu och se det allra första avsnittet från säsong 1. Känner verkligen för att följa någon serie igen. Bara det inte blir som med den senaste serien jag började titta på. Jag kunde bara inte släppa den, så jag plöjde alla 10 avsnitt mellan 16.00 en söndag och 03.00 följande måndags morgon. Blev ett maraton kan man väl säga, haha. Vilken serie var det då? Jo det var ”Vår tid är nu”. Så himla bra! Efter det klämde jag alla delar av Riviera på några få dagar också. Riktigt bra den med.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Grattis till alla tre döttrarna 👏 Friska och duktiga vad kan ni mer begära 😀 Lofsdalen finns kvar och bilen går att laga 😉 Kram till er alla 5 😜

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: