Du har väl inte missat puffarna

∼ innehåller reklamlänkar ∼

Puffar från Himla 

.

.

Det har nog inte gått någon förbi att puffar är grejen när det kommer till inredning just nu. Det är puffar överallt, stora som små, flerfärgade och enfärgade. Det är enkelt och relativt billigt att inreda med puffar. De är lättplacerade och perfekta som exempelvis extra sittplatser i vardagsrummet. Puffarna har vi den senaste tiden sett dyka upp i många populära bloggares hem.

.

.

.En av mina favoriter, Starwoman, har en tjusig puff i sitt vardagsrum.

.

.

Min vän och kollega Tandläkarvillan har en som ett sängbord i lillflickans rum.

.

.

Superpoppis mäklaren och bloggaren Bisse har flera i sin senaste lägenhet.

.

.

Själv har jag ingen puff just nu, men blev tipsad om dessa från Himla. Det som skiljer dem från andra, är att de är flexibla så tillvida att man kan köpa flera olika fodral att byta med. Toppen eftersom de går att tvätta och alltså bara växla tyget på samma stomme. Det är ju helt super för mig att använda exempelvis när jag stylar. Då behöver jag verkligen ombyte mest hela tiden, och allt som går att variera är välkommet som rekvisita hos mig. Lite är det samma här hemma. Ena dagen kanske jag vill ha puffen i vardagsrummet i en färg som passar där, nästa dag vill jag kanske ha den i Lillans rum eller i min wic. Perfekt då att ha möjligheten att bara byta tyget.

.

.

Fram till den 27 februari har Campadre kampanj och upp till 57% rabatt på både innerkuddarna och flertalet fodral i mjukaste sammet. Passa på att skaffa den där puffen som du funderat på ett tag, men tänk på att kampanjen tar slut om två dagar och efterfrågan är stor!

.

Klicka här så kommer du till kampanjen!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: