Matcha alltid din outfit med inredningen i din Porsche

.

.

Läckert så det bara visslar om det, och ja, jag hade lätt kunnat plocka med mig både en och två godbitar hem från den här butiken som jag hängde i en hel dag tidigare i veckan. Jag har alltid tyckt om tjusiga bilar, ja inte på det där sättet att jag vill meka och läsa på om prestanda eller så, men att åka runt i en fin bil, det gillar jag. Och när jag köpte min första BMW för många år sedan visste jag att jag att jag i mitt liv skulle komma att lägga en stor del av min inkomst på just bilen. Många tycker att det är pengarna i sjön och huvudsaken är väl att man tar sig från A till B på ett tryggt sätt. Jag vet inte vad det är med mig, men jag njuter verkligen av att ratta en snajdig bil även om det kostar en slant och jag får lov att dra ned på något annat.

.

.

.

.

Jag hängde som sagt en hel dag på Porsche Center i Örebro tidigare i veckan, medan ett fel på vår bil åtgärdades. Oturligt nog behövdes en del beställas från Tyskland, så felet kvarstår och vi kan inte åka till fjällen som planerat. De sa förvisso att de trodde att det skulle gå bra att köra fram och tillbaka till Lofsdalen trots felet, men vi beslutade oss i fredags kväll för att stanna hemma tills felet är åtgärdat. Kanske dyker den där delen upp redan imorgon, och då var de så himla bussiga så de lovade oss att de kommer att fixa det direkt, så kan vi åka efter det.

.

.

Att tillbringa dagen på en bilverkstad (jag kunde liksom inte åka hem) med de obehagliga frågorna ”kommer de hitta felet, och vad kommer det här kalaset att landa på? ” hängande över sig kan vara en ganska jobbig upplevelse. Den upplevelsen blir verkligen så mycket mer behaglig om man får ett fantastiskt bemötande och omhändertagande av personalen. Jag serverades kaffe och lunch och guidad tur runt i både butiken och verkstaden. Jag blev anvisad en oerhört trevlig lounge där jag satt och jobbade hela dagen.

.

.

.

.

Så var det det där med att matcha sin outfit med sin Porsche. Ja men jag skulle nog kunna tänka mig att sätta på mig precis vad som helst bara jag fick ratta den här skönheten på vägarna i sommar!

.

.

Psst! Det blev någon slags rekord när jag visade den här outfiten tidigare, och när jag kollade nu så finns plaggen fortfarande kvar och till superbra priser med mellan 30-50% rea, så passa på!

.

Den sköna polon från Ganni på 50% rea här

Favoritbyxorna från Designers remix är det också 35% rea på här

Mockabootsen från Vagabond 30% rea här

.

Allt från Boozt som har massor av erbjudanden här

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: