Julmingel med VicApta och bästa året någonsin

.

.

Året lider mot sitt slut och jag kan se tillbaka på ett år som gått bättre än förväntat. Faktiskt det bästa året jag gjort sedan jag startade eget för 6 år sedan. Under de två senaste åren från februari 2015 fram till sista april i år 2017 jobbade jag bara 50% med företaget, de andra 50% var jag politisk sekreterare för ett politiskt parti i Landstinget. Trots det, har jag i år omsatt någonstans runt 1,5 miljoner kronor (sista månadens bokföring är inte klar), typ dubbelt så mycket som jag gjorde 2016. Helt fantastiskt roligt måste jag säga, och jag är sååå pepp på 2018. Kommer jag att lyckas slå årets omsättning och resultat nu när jag förlorat min största kund men jobbar 100% med företaget hela året? Det är frågan det…

.

.

Hur som helst kommer jag att fira årets framgångar rejält på nyårsafton 🙂

.

.

.

.

Firade gjorde jag också veckan innan jul då företaget som sköter min ekonomi, VicApta, för tredje året i rad bjöd in till mysigt julmingel på sitt kontor.

.

.

.

.

Mumsiga snittar och julgodis stod uppdukat och stämningen var på topp. Jag hade som vanligt med mig Lillan, och min Magnus, som har att göra med VicApta på sitt håll, var också där.

.

.

.

.

Drog ihop ett gäng tjejer för en bild. Jag är annars så himla dålig på det… Bästa Alexandra till vänster, klippan som sköter om mig (och min ekonomi) som ett litet barn (hahaha). Dessutom har hon lärt mig allt jag kan om bokföring och redovisning. Just nu är hon mammaledig så Emma (som inte är med på bild) har tagit över, och gör det med bravur. Till höger om mig står underbara Birgitta som äger och driver VicApta. Henne har jag känt i snart 15 år och på hennes 50 årsfest kom jag i badtofflor… Jag var höggravid och fötterna var sjukt svullna!

.

.

Till höger om Birgitta står en rar tjej som jag egentligen inte känner, men det visade sig att hon läser min blogg! Så roligt att hon gav sig till känna. Jag sa till henne att – Jag har en likadan blus som du! Då berättade hon att hon sett den och byxorna här i bloggen och köpt detsamma. Det var kul att höra! Tjejen i blusen är förresten mycket duktig på att fota och har en blogg som heter Vackert Naturligt, kika på den HÄR.

Tips med reklamlänkar! Blusen är det 40% REA på hos Boost just nu, finns HÄR och byxorna är det 25% på, de finns HÄR.

.

.

Lite senare pratade jag faktiskt med en annan tjej på samma tillställning och hon hade köpt stövletterna jag visade för några veckor sedan. Verkligen kul när man märker att man kan inspirera människor!

Tips med reklamlänk! Såg att stövletterna finns på 30% REA HÄR hos Boost just nu.

hH

.

.

.

.

Hur som helst så kan jag helt osponsrat tipsa om VicApta om du söker den typen av tjänst! De är bara helt bäst! Vet inte hur jag skulle ha klarat mig utan dem sedan jag gjorde om min enskilda firma till aktiebolag för tre år sedan?

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Hej! Så roligt det var att träffa dig! Det är så lätt att börja prata när man så att säga nästan känner någon via bloggen och tack för klädtipset 😉 God fortsättning på det nya året. Hälsn Karin

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: