Helgplanering och snyggaste skorna i fel storlek

.

.

Och så var det fredag igen och helg och ledigt och allt det där. Mysigt! Idag ska jag göra något efterlängtat, hehehe, vad får ni se lite senare. Ledtråd – jäkligt välbehövligt! Sedan blir det en tur till Stockholm i helgen. Håller på med ett inredningsuppdrag just nu, och jag behöver klämma och känna på en del möbler. Nätshopping i all ära men ibland måste man bara gå runt i butiker och klämma, känna, provsitta och inspireras. Passar på att förena nytta med nöje och tar med mig Magnus, som ju också är inredningsintresserad och mitt allra bästa bästa bollplank och utmärkt rådgivare!

.

.

.

.

Men ikväll blir det fredagsmys hemma med flickorna! Det är beställt biff med pasta, Slakteriets ost och örtcreme, och en god sallad till middag. Snabblagat, enkelt och gott så det passar mig en fredagkväll. Blir till att slinka in en sväng på Slakteriet i eftermiddag alltså.

.

.

Nu ska jag hoppa in i duschen för jag måste ned på stan en snabbis och byta de här skorna som jag köpte igår, de är för små, hoppas hoppas nu bara att de verkligen finns i stl 40 annars börjar jag att gråta…

.

.

.

.

De är urfina och supersköna i mjuk blank mocka, and I love them. Tänker att jag kan ha dem både till klänning och byxor, men som sagt 39 är för litet…

.

Skorna kommer från Vagabond och finns hos Boozt. Du hittar dem HÄR (adlink)

.

..

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks & Trackbacks

%d bloggare gillar detta: