En rutin som är bra för mig

hårspänne-8

.

Hello måndag

.

.

Känner mig skapligt nöjd att jag fått in så bra rutin på att träna. Egentligen gillar ju jag inte att träna, inte alls alltså, men jag har nu vid 46 (snart 47) års ålder äntligen hittat ett sätt som passar mig. Till och med så att jag längtar till gymmet. Sjukt va?

 

Klicka här så kommer du till inlägget och kan läsa om 4 avgörande saker som gör att min träning känns lätt som en plätt!

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Hehehehe, ullstrumpor året runt här med😁😁😁 Kan omöjligt somna utan… Så lika vi är😂🙊💕Linne eller pyjamaströja varje natt eftersom jag är så frusen av mig precis som du😍
P&K

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: