Lördag och så gör ni om ni vill kommentera inläggen

Fick ett vackert fång med snittamaryllisar av mamma i lördags. Blommar ljuvligt på flera platser i huset nu!

.

.

Hej alla goa läsare

.

.

Hoppas ni har en fin lördag! Själv hoppade jag i säng tidigt igår kväll och sov ända till 8.00 i morse. Så skönt! Lillan och Magnus är i Vintrosa där Lillan spelar handbollsmatch, och jag lallar runt här hemma och vattnar blommor och pysslar lite. Strax ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för att åka till Stockholm, men ska dra ett snabbt varv med dammsugaren först.

.

.

Jag måste också få tacka er för alla kommentarer och mail ni sänt mig de senaste dagarna angående bloggen. Filar på ett längre inlägg med tankar kring det, men det är inte klart ännu. Postar de så snart det är klart. Har fått förvånade många mail angående detta, vilket jag tror beror på att många inte vet hur man kommenterar här i bloggen. Kommentarsfunktionen är ju ”dold” som ni säkert märkt. För att komma åt den klickar man helt enkelt på rubriken i det inlägg man vill kommentera, och längst ned på den sidan som kommer upp då finns en ruta för att lämna kommentar i. Sedan går det förstås att skicka mail också om ni föredrar det. Ni gör som ni vill!

.

.

Sedan vet jag inte om ni via mail eller något får skickat till er svaren på det ni skrivit. Jag har tagit tag i den biten och numer svarar jag på alla kommentarer så snart jag kan. Har ni märkt det? Var himla slarvig med det tidigare… Förlåt!

.

.

Nej, nu var det det där med dammsugaren… Ha en fin fortsättning på dagen!
.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Önskar er båda en mysig helg i Stockholm. Dessutom får ju jag äran att umgås med min lilla älskling 💖Kram 😚

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: