Vår första fulla homestaging för Pax Fastighetsmäkleri

∼  det här inlägget innehåller reklamlänkar  ∼

.

.

Hej hej

.

.

Hur har ni det? Här har vi just landat hemma efter en dansföreställning som satte punkt för den här terminens Acro dans för Lillan. Tänk så roligt det är att se sitt lilla barn skutta runt på en scen och göra en massa vigheter. Fattar inte vart hon fått det ifrån, själv är jag nämligen vig som ett kylskåp ungefär…

.

Nog om det, nu vill jag visa er några bilder från helstylingen vi gjorde för Pax i förra veckan. Ett nyrenoverat radhus i ett attraktivt ”småbarnsområde” som nu ligger ute till försäljning hos Gabriel Stener på Pax Fastighetsmäkleri.

.

.

.

.

Beställaren ville ha värme och lite färg i bilderna, vilket vi tyckte kändes kul att jobba med. Vi valde lite rosa, beige/grå och gröna toner i softa nyanser. De rosa fåtöljerna och bordet jag köpt till lokalen fick rycka in och göra en insats i den här stylingen. Det fick även våra privata köksstolar göra. De kommer förresten att säljas in i företaget eftersom vi kommer att köpa någon ny modell (som vi ännu inte bestämt…) Kvalitén på dessa har visat sig vara sådär, så nu plockar jag in dem i stylingverksamheten istället, innan de går sönder helt, typ.

.

.

Några nya tavlor har jag också köpt in, jättefin fotokonst som jag absolut skulle kunna tänka mig att ha själv på väggarna här hemma. Och så har jag investerat i en Pallo-vas, den lilla varianten, men har redan ångrat mig och ska byta till den största.

.

.

.

.

Det var några valda bilder från radhuset som jag och Karin Westlund stylat och Ralph Welin fotat. Resten av bilderna och Hemnet-annonsen hittar du HÄR

.

.

De rosa fåtöljerna från Ellos finns HÄR

Soffbordet, också det från Ellos, finns HÄR

Pallo-vasen från Skruf finns hos RUM 21och du hittar de olika storlekarna –  junior HÄR, liten HÄR och den stora HÄR

Gardiner (Ellosfynd för 249 kr) HÄR

Mattan (också från Ellos) HÄR

Köksstolarna av märket Ton finns hos RUM 21 HÄR

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: