En annorlunda paketkalender i år

.

.

Det blev en annorlunda paketkalender för Lillan i år. Hon är galen i dofter och krämer av alla de slag och önskade sig inget hellre än en paketkalender från Rituals som finns HÄR (adlink) hos Lyko. Nu var den slut, i hela stan, men Magnus lyckades få personalen på The Body Shop att fixa en till henne istället.

.

.

.

.

Normalt sett får hon en hemmagjord kalender som hänger på väggen, en som jag gjort och som jag fyller med små paket. Det brukar vara småpryttlar för en tio, tjugo, kanske trettiokronor styck, men jag tycker att det blir svårare och svårare att hitta något vettigt. Blir oftast bara tuggummi, hårtofsar, pennor och sådant som går hem hos småtjejer. Hon börjar ändå bli lite större nu, så jag vet inte om det hade blivit så lyckat i år.

.

.

.

.

Tror att den här varianten är mycket bättre! 24 små paket med saker hon faktiskt kan använda. Hitintills har det varit duschkräm, en hårborste, en handkräm och en sådan där boll som man kan skrubba sig med. Bra saker, som även mamma kan låna 🙂

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: