En flygande start på det nya

Från en tidigare, lite enklare, homestaging vi gjort i en tom villa

.

.

Halloj

.

.

Så har jag äntligen slagit ned rumpan i soffan efter en dag som gått i ett. Lillan har som alla andra barn i Västerås haft studiedag idag (eller heter det så fortfarande förresten?) så hon har hängt med mig fram till efter lunch, då lämnade jag henne på Magnus kontor eftersom jag hade ett möte. Efter mötet kutade jag runt som en iller på stan för att handla lite nya grejer till en full homestaging jag och en av mina tjejer ska göra imorgon.

.

.

Japp, för er som undrar så har redan jobben börjat droppa in från flera olika mäklare i stan och det känns så himla kul (vi jobbar sista dagen med Fastighetsbyrån imorgon, HÄR kan du läsa vad som hänt). En nystart som känns fräsch och spännande. Och så positivt bemötande jag fått från alla de nya mäklarna jag träffat de senaste veckorna, verkligen så roligt! Skoj också att nästan alla redan vet vem jag är och har lite koll på vad jag gjort under åren jag hållit på. Ni vet när jag började med styling här i stan var jag typ själv och många var väldigt skeptiska till styling ”Nja, jag vet inte om jag tror på det där” var en vanlig kommentar jag fick när jag pratade med mäklare och säljare på den tiden. Nu är det helt annat kan jag säga!

.

.

Från samma hus

.

.

Nu ska jag ta och hoppa i säng för imorgon blir det en intensiv dag och jag behöver vara pigg. Ska bli jättekul att sätta tänderna i ett helt tomt och tip top nyrenoverat radhus.

.

.

Här hittar du länkar till inredning liknade det på bilderna

.

.

Böjträstol med rottingsits HÄR

Soffbord HÄR

Puff som är himla fiffig med förvaring i, en modell HÄR och en annan modell HÄR

Vacker ullpläd HÄR

Isblå sammetskudde HÄR

.

.

Kram

Helena

.

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: