Så blev juldukningen

.

.

Godmorgon mina kära vänner

.

.

Men oj vilken helg, eller förresten vilken vecka det varit! Ni får bara ursäkta min totala frånvaro här i bloggen i några dagar. Jag vet att ni vet att jag har haft fullt fokus på 20 årskalaset med Villa Skosbrynets julbord 2017 den senaste tiden, och jag har nästan skämts för att jag inte uppdaterat, eftersom jag förstått att ni varit himla nyfikna på bilder från kalaset. Anledningen till att jag vet det är för att besöksstatistiken har varit nästan den samma som när jag uppdaterat. Annars brukar det märkas när jag inte gjort det, då går besöksantalet ned, men icke denna gång alltså, ni är för goa!

.

.

Nu kommer i alla fall bilder från dukningen, och vet ni vad, det blir samma sak varje gång. Jag tänker att jag ska duka dagen innan, vara ute i god tid så bilderna blir bra och fotade i dagsljus. Den här gången hade jag till och med planer på att testduka lite olika varianter några dagar innan. Men nej, det blev inte tid till det, för vet ni vad som hände? Jo, jag hann inte ens lämna min mailadress till de nya mäklarna jag träffade veckan innan förra veckan, förrän de hörde av sig och bokade in flera stylingar och till och med en full homestaging! Så istället för 100% fokus på matlagning, provdukning och sådant som jag tänkt mig, blev det till att möblera upp ett tomt radhus på torsdagen och halva fredagen. Hehehe, det gäller att vara flexibel och agera snabbt i den här branschen. Men jag är bara så otroligt tacksam över mottagandet bland alla nya mäklare jag nu får möjlighet att jobba med! Helt otroligt!

.

.

.

.

Ja, så blev det som det blev med julbordet. De portvinsinkokta päronen hälldes upp på burk vid halvtvåsnåret natten mellan fredag och lördag medan julskinkan svalnade ute på altanen och granen blev klädd. Och efter alldeles för få timmars sömn ringde klockan lördag morgon för fortsatta bestyr. Födelsedagsbarnet och Lillan sattes i arbete i köket medan Magnus körde runt i stan för att handla allt från bortglömda vita strumpbyxor till sockerkaksform i rätt modell. Jag själv flängde runt i pyjamas i skogsbacken här bakom i jakten på något att dekorera borden med. Nu gällde det att improvisera!

.

.

.

.

Det blev helt enkelt så att jag fick ta det jag fick tag på eftersom jag glömt att köpa blommor… Mossa från skogen, några hyacinter från veckans styling, smörpapper och en jättejulstjärna som plundrades på sina blommor så var saken biff. I lådan med julkulor hittade jag också två batteridrivna ljusslingor som jag slingrade runt alltihopa och på så sätt slapp vi vara oroliga för brinnande servetter och annat som kan inträffa när 23 personer ska samsas runt två bord i ett rum med en jättegran på 3 meter 🙂

.

.

.

.

Hur blev det då med fotograferingen? Ja som ni ser blev det lite hur som helst med den. Några snabba pics, typ innan det ens var klart ser jag nu (saknas glas och stolar, hahaha), men det fick duga!

.

.

 

.

.

Kvart över fyra hoppade jag in i duschen och 17.00 anlände gästerna. Då var jag lockad i håret, sminkad och klädd i den HÄR (adlink) urfina klänningen. Festen kunde börja!

.

.

Klicka HÄR så kommer du till den här bloggens senaste inlägg!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

6 kommentarer

Underbart att få vara en av gästerna. Att få ta del av fantastisk julmat 🎅🍴🍷🍻 dukning 🌷🌿🎄 och massor med härliga människor😁Tusen tack till Villa Skogsbrynets toppenkväll 😚

Gilla

Ja det julbordet gick inte av för hackor🙂En alldeles fantastisk kväll blev det. Så fint dukat, god mat, dryck och härliga människor❤ Tusen tack för att vi fick komma och njuta av kvällen hos er❤❤❤ KRAM😘

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: