New in – gosigaste vinterskorna

.

.

∼ det här inlägget innehåller reklamlänkar ∼

.

.

Säg godmorgon till mina nya Uggs

.

.

Alltså jag vet inte om jag bara helt enkelt ska behålla dessa gosiga Uggs som inneskor, eller om jag ska ta ut dem i regn och rusk… Hämtade ut dem på posten igår och har i princip inte tagit av mig dem sedan dess 🙂 Skönare skor får man bara leta efter.

.

.

.

.

Jag hade från början siktet inställt på ett par mer traditionella Uggs, men när jag såg dessa kunde jag bara inte låta bli att köpa dem. Oftast är jag lite ”tråkig” och håller mig till det som är mainstreem, men den här gången tänkte jag att ”jag tar och busar till det lite”. Övriga familjen drog dock på smilbanden när jag visade upp dem, och undrade om jag tänkte börja med renskötsel…

.

.

.

.

Det får vara hur det vill med det, jag älskar dem i alla fall. Men som sagt, ska jag verkligen ta ut de här dunbollarna i snöslask och annat busväder? De får kanske bli ”finskor” som bara får komma ut när snön ligger vackert på marken och det är sådär gnistrande kallt att det knarrar mysigt under skorna när man hasar fram.

.

.

Mina gosiga Uggs från Boozt  HÄR

Fler Uggsvarianter HÄR

Bästa pyjamasen från Miinto HÄR

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

6 kommentarer

Åh vilka härliga mysskor😍Det är klart du ska ha de som ”innetofflor”. När det är regnigt och slaskigt så stannar du väl ändå inne så du kan ha de på dig eller hur😉
Puss på dig😘

Gilla

Skulle behållt dem som tofflor i stugan eller ”fin-UGGs”. Köpt ett par till, hi hi, i annan färg för sämre väder.
Blev så inspirerad härom veckan när du skrev om UGGs, så jag köpte ett par på riktigt bra rea i London förra helgen, mitt första par 🙂

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: