Helg med skoj aktiviteter coming up

.

.

Godmorgon

.

.

Så tuffar vi på mot ännu en helg och det är redan torsdag. Jag fattar inte hur veckorna kan gå så fort…

.

.

Kommande helg har vi fullt upp med diverse aktiviteter. Lillan ska bland annat göra sin första danstävling och mamman är garanterat mer nervös än vad Lillan är. Danskläder har inhandlats och frisyr provats ut. Hon är så himla cool min lilla unge. Ni ska inte tro att första danstävlingen är typ någon slags grupptävling, nejdå. Efter en halv termin i acro discodans (typ discodans med inslag av akrobatik) har hon själv satt ihop ett program och anmält sig till klubbmästerskapen. Ingen tvekan och ingen nervositet, bara ett underbart självförtroende! Hur coolt är inte det, på riktigt?

.

.

På söndagen åker vi till Hallsberg för då är det handbollsmatch, kul det med, och sedan är det förstås farsdag som ska firas. Ja sedan blir det mest pyssel här hemma, lite god mat och tidigt i säng för det blir inte mycket till sovmornar den här helgen inte 🙂

.

.

Tips! HÄR (adlink) hittar du de kanske mest vanliga farsdagspresenterna ever, om du inte handlat det ännu. Med 1-2 dagars leveranstid är chansen stor att det hinner fram redan till imorgon! Om inte annat kan du få fina tips och sedan hitta samma plagg i butik.

.

HÄR hittar du också 7 andra fina tips!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Hej,
Haha trodde först när jag såg bilden att inlägget skulle handla om utebelysning och tänkte ”jäj äntligen”:)
Men så var det ju inte, även om
Fars-dags tips tacksamt tas emot! Men kanske skulle du kunna tipsa om tidstypisk utebelysning? Har så svårt att finna några som skulle passa…och du är ju så bra på sånt där!:)
Kram!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: