Julkuddar istället för julgardiner och 3 till priset av 2


Har ni tänkt på vad fint det är med dovt rött och grönt till grått? Har du en grå soffa och/eller grå väggar hemma kan det bli galet fint till jul med pynt i de juliga färgerna!  Bryt av med mässing och detaljer i natur eller beige. 

.

.

∼ det här inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos ∼

.

..

Hej hej

.

.

När jag flyttade hemifrån till min första (och faktiskt enda) lägenhet, brukade jag byta gardiner till jul. Det gjorde jag till och med de första åren i vårt förra hus. Nu har jag inte ens några gardiner i köket, och skulle än mindre byta dem till jul om jag hade några. Usch vilket bök 🙂 Däremot kan jag tänka mig att byta kuddar i sofforna istället. Fint att matcha med granen tänker jag, och en himla enkel åtgärd jämfört med ett gardinbyte. Just nu har Ellos köp 3 betala för 2 på alla kuddar och kuddfodral, så läget hade inte kunnat vara bättre för att slå till!

.

.

Samlingen kuddar på bilden, eller snarare de jag valt ut, är riktigt prisvärda (flera kostar bara 149 kr) och visst är det trevligt med den riktigt mörkröda, istället för den mer klatchigt tomteröda julfärgen? Kommer att gå ”all in” in på det i år.

.

.

I länklistan nedan har jag bytt ut den röda kudden med guldtext, mot en annan mörkröd kudde som jag tycker är mycket finare, kika på den HÄR.

Den helt underbara gröna sammetskudden med guldbrodyr finns HÄR

Och den beige kudden med sammetsframsida och linbaksida finns  HÄR

Enfärgad röd kudde med små fina tofsar finns HÄR (inte heller samma som på bilden utan en finare)

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Hej, hur har du fått till den gråa färgen på öppna spis och vägg? Jag såg det på Hemnet också och jag tycker så fint!

Hälsningar,
Ylva

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: