Lite fix vid trappen

.

.

Hej kära vänner

.

.

Ni vet hur viktig hallen är när det kommer till trevnad i ett hem. Det är det första som möter en när man kommer hem och det sista man ser av hemmet när man går. Jag skulle vilja säga att trappan utanför (om man har en sådan) är minst lika viktig. Nu har vår trappa sett ut som skrutt hela hösten. Halv-vissna sommarblommor, osopat och dant har det varit. Dessutom är dörren jätteful med mängder av kåda (!) som har runnit från sprickor i färgen. Så har den varit sedan vi flyttade in, men det har typ bara blivit värre och värre…

.

.

Idag tog jag äntligen tag i piffet på trappan, och så skrapade jag och tvättade dörren. Den blev förstås inte finare av det, men lite fräschare blev den i alla fall, och nu kan jag måla den hjälpligt.

.

.

.

.

En tuja på 70% rea fick följa med hem från Plantagen i morse (de har 70% på alla fleråriga trädgårdsväxter), likaså en julros och en murgröna. Petade ned lite vitmossa runt kanterna under tujan så blev den lite julig.

.

.

.

.

Jag gillar att ha det enkelt och mest bara grönt. Passar bäst till huset tycker jag. Och julrosor hörrni, hur fint är inte det? Älskar dem!

.

.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

10 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: