5 år sedan vi köpte huset 1:a av 2 gånger

.

.

Solen har börjat sänka sig inför vintern och skuggorna blir långa. Hela trädgården är full av löv som behöver krattas upp. Ett projekt att ta tag i i helgen kanske. Det är väldigt skönt och befriande att höststäda ute tycker jag. Allt ogräs jag inte hann rensa bort under sommaren är nu på väg att självdö och växterna slumrar så sakteliga in. Vilsamt och fridfullt när allt stannar upp. Efter en rejäl höststädning är man liksom klar med det som varit och ser fram mot först vila sedan nystart. Lite som ett bokslut ungefär.

.

.

.

Det är i dagarna exakt 5 år sedan vi köpte det här huset första gången. Ja vi köpte det faktiskt 2 ggr innan allt var klart men det är en annan historia. Jag skrev om köpet och visade bilder inifrån de första gångerna HÄR och HÄR (som det såg ut!).

(.(som det såg ut 

.

Så kul att se tillbaka på gamla bilder och minnas hur mycket vi faktiskt gjort med huset sedan det blev vårt. Vi flyttade in i månadsskiftet mars-april vill jag minnas, då hade vi renoverat i 2 månader för att ens hjälpligt kunna bo här. Sedan fortsatte renoveringen på heltid fram till semestern i juli. Och ja, efter det har vi fortsatt att renovera bit för bit av det som var kvar. Nu är vi verkligen för första gången inne på den riktiga sluttampen och det känns väldigt skönt.

.

.

Önskar er en fin och härlig helg!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Why oh why sparade ni inte repen i trappen? Lite sailor. Älskar sånt 😂 Ni har gjort det så mäktigt så det är inte klokt. Tycker det är mycket finare i verkligheten än på bild, fast du är så duktig på att fota ❤️

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: