Lika som bär idag och datenight med hjärtat ikväll

.

.

Nu har jag varit och lämnat den här lilla snäckan hos mamma. Friluftsliv och en massa aktiviteter som mamma planerat väntar där tillsammans med kussarna. Syrran har 3 grabbar, 7, 14 och 15 år gamla, alla lika förtjusta i att vara hos mormor.

.

.

De stora grabbarna åker dit själva nu, bara för att hänga med mormor om kvällarna. Han som är 15 har moppe och dyker upp hos mamma flera ggr i veckan. Kul också att de vill hänga med Tilda. Inte självklart att 15 åriga killar vill sova över hos mormor tillsammans med lillbrorsan på 7 år och tjejkusinen som är 9 under höstlovet.

.

.

Lika som bär 🙂
Mina byxor från Cubus HÄR, skönaste polon HÄR och så Lillan i en ljuvlig jumpsuit, nyhet från Lindex HÄR (adlinks till Boozt och Lindex)

.

.

Själv ska jag strax ta och snygga till mig och knalla ned på stan. Har nämligen en dejt med världens snyggaste och bästa kille ♥

.

.

Något gott att äta och så lite vinprovning på det på Vinoteket har vi tänkt oss. Det gäller att passa på när tillfälle ges och lite romantik mitt i veckan är perfekt för att hålla lågan brinnande.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

7 kommentarer

Åh vilka härliga bilder på två av mina favorittjejer😍😘 Vilken lycka för våra barn att de har varandra och lilla mormor som är världens bästa❤
Önskar dig och M en fin kväll tillsammans💕 Stor kram till dig min älskade syster😚

Gilla

Ja jag förstår inte vad som lockar hos mig men jag är överlycklig så länge dom väljer mig framför tv spel och alla andra aktiviteter. Alltid välkomna hos mig mina älskade barn 💕💕💕

Gilla

Så fina ni är!!
Jag måste fråga om din färg/ slingor i håret. Läste att du gör det själv..eftersom jag också gör det är jag nyfiken vilken färg du har här? Skulle vilja ha den nyansen! Jätte snyggt!!

Kram

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: