Hem till Villa Skogsbrynet och ett mystips

.

.

Nu lämnar jag västkusten och styr kosan mot Västerås igen. En veckas höstlov med Lillan väntar. Vi var tillsammans  hemma hela förra veckan eftersom hon var sjuk, men nu hoppas jag att vi ska kunna hitta på något skojigt utanför Villa Skosbrynet. Vanligtvis åker vi till Lofsdalen under höstlovet (eller läslovet som det visst kallas numer), men i år blir vi hemma.

.

.

Hade tänkt visa den gosiga mysdressen som jag köpte på Lindex inför resan, men det blev inga fina bilder… Dessutom såg jag att de nu har 50% REA på andra mysplagg i velour HÄR och HÄR (adlinks) så det får istället bli dagens tips.

..

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Är det verkligen nödvändigt att ha reklamlänkar i varje inlägg?? Tappar snart intresset för innehållet i din blogg!!
Besviken läsare

Gilla

Hej och tråkigt att du tappar intresset pga adlinksen. De flesta bloggar som drivs professionellt har mycket reklam som ligger runt inläggen i form av banners och liknande. Jag har valt bort det för att jag tycker att det är fult och stör. Adlinksen är mer diskreta och vänder sig bara till dem som är intresserade av dem. Bloggen är en stor del av min inkomstkälla så att så länge besöksantalet fortsätter stiga och jag har möjlighet att använda mig av adlinks kommer jag att göra det. Vänder det nedåt får jag tänka om. Tack för din åsikt och hoppas att du kan bortse från adlinksen och uppskatta bloggen ändå. Kram H

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: