Rätt kläder för några varv runt blåsig ö

.

.

Halloj

.

.

Ni anar inte vad det blåser här! Friska härliga vindar som sliter i håret så man har tur om man ser något alls av det vackra havet 🙂

.

.

Både igår och idag har vi trotsat vindarna och varit ute och gått i flera timmar. Alla som varit på Knippla inser genast att det innebär många varv runt ön. Den är nämligen väldigt liten.

.

.

 

.

 

.Innan jag åkte hit shoppade jag upp mig på lite bra kläder för utomhusaktiviteter a la snabba promenader i kallare väder. Orkar inte frysa. Jackan och byxorna passar förstås bra att springa i, men det gör jag ju inte så ofta. Outfiten har visat sig vara ett riktigt vinnande set. Byxorna är liksom fodrade med någon slags fleece, hur varma och goa som helst, och jackan är i princip som en täckväst med tunnare supersmidiga ärmar. Varmt och gött, och jag känner mig till och med snygg i det. Riktigt snygg faktiskt.

.

.

.

.

Märket på grejerna är Stadiums eget SOC, så det var inte alls så där jättedyrt. Bra för mig med tanke på att jag förmodligen inte kommer att slita ut dem… Känns ändå som att det är bra grejer att ha i garderoben de gånger jag ska ut och promenera eller röra på mig lite extra. För visst är det så att motion tar emot ytterligare om man inte ens har några passande kläder för det man ska göra? Det kan nog till och med vara så att jag kanske kommer röra lite mer på mig bara för att jag numer har riktigt bra kläder att ta på. Allt det där vita mönstret på byxorna är dessutom reflexert, så snacka om att det är bra brallsingar att ha på sig för kommande kvällsprommisar i höst och vinter.

Jackan finns HÄR

Byxorna  HÄR

(reklamlänkar)

 

 

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: