Sneak peek på den nymålade köksbänken

.

.

Jag vet att ni är många som vill se hur det blev med den svarta bänken hemma i köket i Villa Skogsbrynet. Här kommer en liten sneak peek.

.

.

Kunde bara inte låta bli att slänga upp några grejer på bänken, och fota, trots att den inte är klar. Ett till lager med dekorvaxet och sedan ett lager med en hårdvaxolja ska till. Jag vill att den ska var mer matt, och inte så blank… Hårdvaxoljan finns i olika blankhet.

.

.

.

.

Hur som helst blir det faktiskt himla snyggt med den svarta bänken. Mer enhetligt, mer exklusivt och mindre bondkök, som faktiskt inte alls passar in i vårt hus. Det kommer att bli ännu snyggare när vi så småningom köper vitvaror i rostfritt. Vi har nu kvar de vitvaror som fanns i huset när vi flyttade in, men kommer successivt att byta ut grejerna allteftersom de går sönder.

.

.

Har ni sett den HÄR (reklamlänk) keramiken som skulle passa så vansinnigt bra att ställa på den svarta bänken. Indiskas prislapp passar mig perfekt. Jag har blivit så himla förtjust i riktigt mörk keramik. Brunt och svart är mumma 🙂

.

.

Lova att visa fler bild när bänken är klar och när den nya stylingen är på plats. Den svarta keramiken från Indiska HÄR (reklamlänk) kommer definitivt vara med där.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: