Får se till att inte upprepa katastrofen med en ny ”cameltoe”

.

.

Fasiken att jag inte beställde hem den HÄR snygga tröjan från NA-KD att ha på mig på söndag när jag ska föreläsa. Jag hade antagligen inte vågat skinnkjol (finns HÄR, och gahhh vad jag älskar den längden) vid just det tillfället, även om det var vansinnigt snyggt. Men ett par snygga svarta byxor hade varit perfekt. Nu får jag nog lov att kuta runt på stan på lördags för att hitta något istället.

.

.

För mig är det jätteviktigt att känna mig snygg när jag ska träffa människor jag inte känner i påfrestande lite nervösa situationer, som exempelvis vid föreläsningar eller möten med nya kunder osv. Det ger mig lite extra självförtroende som jag behöver.

.

.

Minns när jag tog körkort och skulle köra upp. Kvällen innan sa pappa till mig att ”Nu ser du till att gå upp i god tid imorgon bitti så att du inte behöver stressa. Sedan duschar du och äter en god frukost. Klä dig i något fint som du känner dig bekväm i, och ta tex inte på dig en hatt eller något annat svårt som du sedan ska sitta och fundera på hur det sitter medan du kör”. Hahahaha, det var så himla festligt, var fick han hatten ifrån? Jag ler alltid när jag tänker på det och ser mig själv i en stor hatt bakom ratten med en körlärare bredvid. Jag fattar faktiskt precis vad han menade och det är just så jag tänker nu när jag vill ha något nytt till söndagen.

.

.

Det ska alltså vara bekvämt. Med tanke på att jag ska åka tåg i flera timmar innan, får det heller inte vara något som skrynklar. Jag är frusen av mig så det behöver vara varmt och skönt. Vitt och andra väldigt ljusa färger är inte optimalt med tanke på att man lätt kan få fläckar. Siden och andra material där svettfläckar under armarna syns direkt går förstås bort. Sist men inte minst får det inte sitta åt över magen. Efter 4 timmar på tåg är sannolikheten stor att magen är en aning uppblåst och att då stå i tighta kläder framför 24 främlingar känns inte särskilt lockande…

.

.

Hoppas nu bara att jag hittar något snyggt i butikerna här i stan, så att det inte blir samma totalkatastrof som för några år sedan. Minns ni när jag sportade en ”cameltoe” inför ett 50-tal bloggare för några år sedan? Hahaha, om ni inte gör det kan ni läsa om den extremt pinsamma historien HÄR. Det var många som fick sig ett gott skratt i alla fall, så jag får väl helt enkelt bjuda på den 🙂

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Hahaha😂😂😂Hur kul är inte du som bjuder på denna igen😘🙈
Söta syster😍!!!
Har också vänner som inspirerats och beställt kläder som du visat på bloggen och de är helnöjda👌
Kram till dig💕

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: