”New in” och ”Jag idag”

.

.

Tänk så festligt det är med bloggar och andra sociala media, det har liksom vuxit fram ett helt nytt språk, eller i alla fall ett nytt sätt att utrycka sig på, och det sättet är som helt allmängiltigt nu. Jag menar ”New in” idag vet alla att det handlar om att man har något nytt att visa upp, kläder eller inredning samma sätt att uttrycka sig. ”Jag idag”, hahaha vilken komisk rubrik, men alla vet att aha, nu handlar det om vad den här bloggerskan hade på sig idag under dagen.

.

.

Well, jag kör en kombo av de båda uttrycken idag!

.

.

Och vet ni, det borde inte få tillverkas några andra byxor än just dessa som jag har på mig idag. Alltså, make till bralla får man leta efter, så vansinnigt snygga och sitter som en jäkla smäck. Ganska kraftigt tyg som håller grejerna på plats, inte en skrynkla så långt ögat kan nå och några ”knän” kommer det aldrig att bli. Men oh, vad jag älskar det, för fy farao vad fula utstående knän är störigt och dragspel i knävecken blir ju ingen människa glad av. De är ganska höga i midjan och någon ”cameltoe” har jag inte sett skymten av (tack och lov). Slitsen där fram är verkligen pricken över i och den känns faktiskt himla elegant på något vis. Utan den hade det mer bara varit en jäkla snygg svart bralla, nu blev det svart bralla med wow-effekt!

.

.

.

.

Jag tog lillan och hennes kompis och drog ned på stan igår em för att hitta något käckt att ha på mig inför idag när jag skulle föreläsa i Göteborg. Godingen Sophia på Guts var som vanligt heeelt rätt på och plockade snabbt fram brallorna till mig (hur bär de sig åt, det blir bingo direkt, varje gång!). De kommer från Designers Remix, och de är by far, de dyraste byxor jag någonsin köpt, men fasiken vad det var värt det. Snyggbrallan finns HÄR hos Boozt för den som inte har möjlighet att kila in på Guts i Punkt.

.

.

.

.

Någon frågade för någon vecka sedan om jag kunde visa hur jag stylar fuskisen jag köpte på Lindex (finns HÄR) tidigare. Ja alltså, stylar och stylar… jag vet inte jag, men såhär såg den ut till det jag hade på mig idag i alla fall. Den är så mjuk och gosig och var perfekt att värma sig under på det kalla tåget (heter det förresten på eller i tåget?). Tror att vi kommer ha mycket kul ihop i vinter, fuskisen och jag!

.

.

Nu sk jag vila en stund har väl runt 1,5 timma kvar av tågfärden innan jag är hemma. Jag är faktiskt helt slut och föreläsningen gick bra om det är någon som undrar!

.

.

∼ det här inlägget innehåller adlinks ∼

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Meeen fattade fel och trodde du skulle åka till Gbg idag, sova kvar och föreläsa i morgon😯😔Hade tänkt ringa ikväll och önskat dig lycka till😍
Kul att föreläsningen gick bra och att byxorna satt som en smäck denna gången😉👍🙈
Så snygga kläder, syns att du hittat din stil👌
Kram💕

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: