Så stolt efter det här…

.

.

Som jag redan har berättat för er så var jag i Göteborg i söndags och hade föreläsning för 24 inredare/homestaging-konsulter ”to be”. De går en ett-årig utbildning på halvtid, och sedan, ja då ska de ut och pröva sina vingar. Och det var just det jag föreläste om. Hur man kan driva eget företag inom den här branschen och ungefär hur det går till rent praktiskt. Och så pratade jag lite om bloggande också såklart. Alltså jag pratade i 1,5 timma och hade lätt kunnat prata en timma till. Vad var det jag var stol över då, jo att jag faktiskt inte hade något manus. Jag hade en Power Point-presentation förstås, men pratade fritt utifrån den. Glömde inte bort något och tycker själv att jag fick ett fint flyt!

.

.

Det är framsteg för en som för bara ett år sedan var så himla suddig i huvudet att jag blev nervös bara jag skulle presentera mig själv. Jag stakade mig, tappade ord och höll på. Efter att jag fått Levaxin (jag har faktiskt ätit det i ett år snart) har minnet, det där suddiga huvudet och en massa andra konstiga saker försvunnit och jag känner mig klar som en kristallkula i huvudet igen. Det är så skönt!

.

.

.

.

Hotell Eggers hade en wild inredning, där jag passade in alldeles förträffligt med min leofuskis, hahaha! Och i vanlig ordning glömde jag förstås att be någon ta bilder medan jag föreläste. Är jag sämst som bloggerska eller?

.

.

.

.

Jag själv hann på kameran i alla fall, precis innan alla skulle gå för dagen. Och jag hoppas verkligen att alla som var där och lyssnade fick något matnyttigt med sig och att de uppskattade min föreläsning. Några sa att de gjorde det i alla fall 🙂

.

.

.

.

Hur som haver var kursledarna typ världens gulligaste tjejer och efter avslutad dag slog vi oss ned i lobbyn för lite avrundning och härliga skratt. Alla var supertrötta och fnissiga när hotellets personal skulle fota oss tillsammans. Skärpan blev kanske inte den bästa, men receptionisten var rar och gjorde sitt bästa med min stora kamera.

.

.

Förresten skulle jag ha lytt mitt eget råd och INTE klätt mig i en sidenblus… Ni vet, minsta svettdroppe syns ju direkt. Och även fast jag inte var det minsta nervössvettig inför föreläsningen blev jag lite rädd att någon svettfläck skulle råka på och synas ändå. Därför höll jag armarna tätt mot kroppen mest hela tiden och blev på så vis ganska stel i mitt annars rätt så yviga kroppsspråk. Nåväl, blusen som kommer från Ahlvar är underbar och kanske min mest älskade blus. Köpte den på Guts tidigt i våras och har man en gång haft en riktigt fin sidenblus på sig så vill man bara ha fler. Alltså komforten! Lovely! Och ja tack, jag skulle så gärna hoppa i den HÄR (adlink) otroligt snygga sidenblusen, och varför inte även byxorna. Ser ju bara så våldsamt elegant och samtidigt avslappnat ut. Men vad tror ni, funkar färgen till blont hår?

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

9 kommentarer

Som jag sa redan då, du var väldigt inspirerande och gav mycket matnyttig information! Ritteknik och moodboards i all ära men med risk för att låta alltför fjäskig så var din föreläsning faktiskt det mest intressanta under helgens kurs! Och jag tog ditt råd och använde mig av WordPress, nu gäller det bara att få fram skrivarandan oxå! 😅👩🏻‍💻

Gilla

Som ja sa redan då, du va grymt inspirerande och gav mycke matnyttig information! Ritteknik och moodboards i all ära men med risk för att låta alltför fjäskig så va din föreläsning det mest intressanta under helgens kurs!
Tack så mycket! 🙏🏼
Och som du ser tog ja ditt råd och använde mig av WordPress, nu ska ja bara få igång skrivarandan! 😅👩🏻‍💻
(Btw, det va ingen som märkte några svettfläckar på blusen 😄)

Gilla

Som ja sa redan då, du va grymt inspirerande och gav mycke matnyttig information! Ritteknik och moodboards i all ära men med risk för att låta alltför fjäskig så va din föreläsning det mest intressanta under hela helgen!
Tack så mycke! 🙏🏼
Och som du ser tog ja ditt råd och använde mig av WordPress, nu ska ja bara få igång skrivarandan! 👩🏻‍💻😅
Ha det fantastiskt! 🌸
(Btw, det va ingen som märkte några svettfläckar 😄)

Gilla

Som jag sa redan då, du va grymt inspirerande och gav mycke matnyttig information!
Ritteknik och moodboard i all ära men med risk för att låta alltför fläskig så va din föreläsning det mest intressanta under helgen!
Tack så mycke!
Och som du ser tog ja ditt råd och använde mig av wordpress =)
Ha det fantastiskt!
(Btw, ingen som tänkte på några svettfläckar =D)

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: