Jippi, igår kom de

.

.

Godmorgon

.

.

Så underbart att få vakna helt av sig själv och känna sig utvilad till max. Jag hoppade i säng redan innan 20.00 igår och har sovit som ett litet barn fram till strax före 6.00, jihaaa! Det är så härligt att vakna före resten av familjen, ta en kopp kaffe, blogga lite, kolla mailen och känna att man är i fas när de andra trillar ned för trappan.

.

.

.

.

Igår kom möblerna till lokalen! Fåtöljerna (adlink HÄR, och hörrni de har kommit in i lager igen efter att ha varit slut ett tag = fyndläge!) var verkligen jättefina, skulle lått kunna att ett par här hemma också… Bara längtar till jag hinner torka av golvet där nere (lokalen ligger nere på stan och vi bor på en kulle, därav uttrycket ”där nere”) och köra dit grejerna. Hinner kanske på eftermiddagen idag. Förresten var bordet (adlink HÄR) långt över förväntan också. Bordsskivan var av härdat glas och mönstret, som ska påminna om någon slags marmor, var faktiskt kalasfin. Supernöjd helt enkelt.

.

.

.

.

Hoppas ni alla får en fin dag, så ses vi lite senare!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: