Så ska jag inreda lokalen och så ser den ut inuti

.

.

Hej på er

.

.

Tänk så glad jag är över att ni är så många som önskat mig lycka till med den nya lokalen. Tusen tack till er! Mitt konto på Facebook har verkligen exploderat de senaste två dagarna. Den lilla lokalen verkar vara ett ställe som nästan alla Västeråsare känner till. Och där ska jag husera, hurra! Bästa läget eller hur?

.

.

.

Ni förstår förstås att mitt huvud just nu svämmar över av olika idéer jag har när det kommer till inredningen. Jag är inte helt på det klara med hur det ska se ut, men några saker är jag i alla fall säker på 🙂

.

.

1 Jag ska ha en rund riktigt stor spegel på en vägg. En superfin finns HÄR hos Posh Living (Bild från Hanna Wessman)

.

.

2 Eftersom jag kommer sälja lite kläder behöver jag en klädställning. Denna som finns HÄR hos Ellos passar perfekt eftersom jag kommer ha fler detaljer i mässing.

.

.

3 Lokalen är som sagt yttepytteliten så någon soffa som jag hade tänkt från början blir nog inte aktuellt. En eller två fåtöljer funkar däremot, och jag tycker att denna i sammet från Melimeli är ruskigt snygg. Den finns HÄR och jag är bara sååå sugen på 2 st (om de nu får plats, hahaha)…

.

.

4 Förvaring på hjul är alltid en god idé, speciellt om det är begränsat med utrymme. Det här rullbordet från Ellos finns HÄR och det tror jag skulle funka toppen. Bra pris också!

.

.

5 Sist men inte minst bara måste jag klicka hem den här himla käcka lampan från Ellos. Som jag har letat efter något liknande. Plöjt mängder av butiker och alla nätauktioner. Den här är perfekt och finns HÄR.

.

.

Ja, lite så tänker jag. Tror att jag ska börja måla i helgen. Det kommer att bli färg 🙂

.

.

∼ det här inlägget innehåller reklamlänkar ∼

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: