Julfrukost hos Lexington med rykande färska inredningsnyheter

.

.

Hej hej

.

.

Landade för bara några timmar sedan här hemma i soffan efter en lång dag som började med trevligheter i Stockholm och avslutades med kundmöte vid mina gamla jaktmarker ute på Enhagen/Ekbacken. Full fart hela dagen och bara kul, kul, kul!

.

.

Är ni redo för lite julstämning? Hahaha, klart att ni inte är, och det var inte jag heller när jag klev in på Lexingtons fina julfrukost i Lärkstaden vid halvniosnåret i morse.

.

.

.

.

Julkollektionen 2017 presenterades utomhus i 20 graders sensommarvärme av grundaren Kristina Lindhe och hennes crew. Snyggt stylat som alltid och en härlig sockerchock till frukost. Vem kan liksom motstå små härliga saffransscones med hjortronsylt och clotted cream, mjuk pepparkaka och en röd tokstark shot som kickade igång systemet så att det hette duga!

.

.

Julstämningen då, hur blev det med den?

.

.

Jodå med lite bjällerklang, granris, renfällar och en overdose av den perfekta röda julfärgen blev det ändring på de, och plötsligt infann sig trots allt en liten lätt julstämning bland alla inbjudna. Det pratades julminnen från olika platser i världen, och det konstaterades att tomten är blå i Danmark och att Amerikanarna i Florida totalt har tappat det vad gäller måttfull julpyntning.

.

.

.

.

Lexingtons jul var hur som haver röd, en speciell röd förstås, med inslag av… hör och häpna, helt revolutionerande… blått som Kristina skojade lite om! Och som grädde på moset fanns där små klickar av ljusrosa. Snyggt, fräscht och ja, jag skulle absolut kunna tänka mig att köpa hela dukningskitet. Jag älskar faktiskt rött, och min jul är typ alltid röd.

.

.

Dessutom hade ”Lexingtonfolket” grymt snygga kläder från företagets höstkollektion på sig. Ska absolut ta och titta närmare på både den HÄR gosiga stickade tröjan och den HÄR vansinnigt snygga kjolen (fy fabian vad snygg den var irl, ghaaa!).

.

.

.

.

När jag skakat av mig de små konstsnöflingorna och borstat bort granbarret från rumpan begav jag mig in mot centrum. Satt ett par timmar på Haymarket och jobbade innan jag knatade vidare till några butiker där jag tittade på inredning till POP HOUSE, hotellet på Djurgården som jag inreder delar av. Sedan bar det av hemåt igen och så avslutade jag arbetsdagen med ett trevligt kundmöte i mina gamla hoods ute vid udden. Det var den dagen det. Spännande att se vad morgondagen har att erbjuda. En sväng till Stockholm (igen) blir det i alla fall, sedan får vi se.
Nu – natti natti!

.

.

Kram

Helena

.

 

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: