Den yttepytte lilla Lokalen

.

.

Hej och välkomna till Skolgatan 4

.

.

Det finns förmodligen många Västeråsare som tydligt minns den lilla godiskiosken som ligger på andra sidan gatan precis bakom ”Rudbeck”, Sveriges äldsta gymnasieskola. Kiosken slog igen för många år sedan, och jag vet inte riktigt vad som funnits där sedan dess. Nu har jag tagit över lokalen och ser så mycket fram mot att sätta tänderna i renovering och inredning där. Jag tänker mig att jag ska skapa en vacker plats där jag kan jobba, och där förbipasserande kan ta en enkel fika, inspireras och köpa något fint med sig hem. En plats där jag kan styra upp ett kul event, som en inspirationsafton eller något sådant.

.

.

Som sagt var, agendan är inte spikad och jag tänker mig att det kanske tar ett tag innan alla bitar faller på plats. Jag har ju så mycket idéer! Men först och främst ska det till en rejäl renovering av allt där inne. De nikotingula luckorna ska väck och det ska bli fint och fräscht!

.

.

.

.

Letar just nu inspiration för fulla muggar som ni förstår!

.

.

HÄR hittar ni bloggens hela flöde.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

5 kommentarer

Men vad kul! 👏🏻Grattis!! 😀 Då vet jag var jag ska kika in om jag är i Västerås 😘 Lycka till med allt nu! Ska bli kul att se förvandlingen ! Kram

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: