Jippy jag har blivit med lokal

.

.

Heeej alla fina

.

.

Det är så skojigt så jag tror att jag spricker, Helena Köhl Home AB har blivit med lokal! Alltså hur kul är inte det?

.

.

Det var kanske för ett år sedan eller något sådant som jag började känna att det var dags att ”flytta hemifrån”. Jag ville ha ett ställe där jag kan jobba, ta emot kunder, dra ihop olika typer av event, och kanske till och med få till någon slags försäljning. Drömmer om att sälja tavlor, inredningsprylar och annat vackert jag springer på. Sedan har jag ju så in i bängen mycket saker som aldrig använts till annat än att bli fotade vid bostatsstylingar, och nu behöver jag sälja av lite sådant, för att sedan köpa in nytt.

.

.

Jag hade vissa krav på den lokal jag drömde om. Den skulle vara som en slags butikslokal med entré rakt in utifrån, den skulle ligga centralt där många människor rör sig och den skulle vara i en vacker/mysig byggnad i en fin och inspirerande miljö. Alla som är bekanta med Västerås vet att det inte finns jättemånga sådana ställen här, än mindre lokaler som är lediga för uthyrning. Därför har jag inte letat så aktivt precis, tänkte att kommer den så kommer den.

.

.

Hur som haver blev det med detta som det blivit med det mesta i mitt liv. Av en slump sprang jag på den här lokalen och innan jag visste ordet av hade jag skrivit kontrakt och fått nycklarna i handen! Hahaha! Magnus visste ingenting. Det var det förresten ingen som gjorde. Jag gick på visning förra måndagen, presenterade min framtida verksamhet, och så fick jag samtalet om att lokalen var min om jag ville ha den så sent som i fredags. Jag tackade ja och idag har vi skrivit kontrakt och jag har fått nycklarna. Perfekt flödesschema för mig som är otålig 🙂

.

.

 Ja, så nu står jag här med en liten lokal som behöver renoveras, inredas och få någon slags profil. Har liksom inte 100% klart för mig hur jag ska använda den, men jag är övertygad om att det löser sig. Möjligheterna är många och jag tror att det kommer att bli så bra, har mängder av idéer! Och vet ni att det blev faktiskt check på alla önskemål jag hade – den ligger centralt, det är ingång direkt utifrån, byggnaden är supermysig och omgivningen både inspirerande och vacker! Har till och med en stor inhängnad uteplats till mitt förfogande (Café coming up, hehe). Någon Västeråsare som kan gissa vart det är? Bilder kommer imorgon!

.

.

Klicka HÄR förresten så kommer du till den här bloggens hela flöde!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

7 kommentarer

Men Gud vad spännande!! Grattis!!! Okej hmmmm, det är ju väldigt attraktivt nere vid ån, och Köpmansgatan. Tror det kan ligga därnere isåfall, där har väl Mimer ett par hus! Vill veta NU!

Gilla

Så spännande!! Skönt att slippa ha kontoret hemma😀👍Stänga igen på fredagen och ta lite helg❤
Grattis och lycka till😘

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: