Förstod att något var fel

.

.

Vilket jäkla bakslag

.

.

Vi som har släktträff och allt hemma hos svärfar idag, och så ligger jag för ankare med migränen from hell… Alltså, jag som har migrän så oerhört sällan nu för tiden. Minns knappt när det var sist. Vaknar vid 02.00 tiden i natt och känner mig nästan förlamad. Upp och tar en migräntablett, somnar om och vaknar vid 05.00 och upptäcker att den rackarn inte gett någon effekt. Eller i alla fall väldigt lite. Tar en tablett till, men näe, den hjälper inte den heller. Och sådär har det hållit på fram till nu. Treo, diklofenak, Ipren osv osv. Inget har gett total smärtfrihet. Det är naturligtvis lite bättre men känns fortfarande i vissa lägen som att jag har en hackspett som pickar frenetiskt innanför höger tinning.

.

.

Nu har familjen åket ut till svärfar och jag tänker mig 20-30 minuter till i sängen (tog nyss 2 diklofenak igen) innan jag ska försöka hoppa in i duschen. Jäkla skit rent utsagt. Jag var och tog sköldkörtelprover i onsdags eftersom jag känns mig lite risig sista tiden. Och mycket riktigt, TSH hade gått upp ett par pinnhål. Jag är väldigt känslig även för små stegringar har jag märkt, men nu har vi höjt dosen med Levaxin en smula så det här kvasitillståndet som jag känt av den senaste tiden borde snart vara överspelad… tack och lov!!

.

.

Ha en fin lördagkväll!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Stackars dig! Vet hur jobbigt det är.
Har du testat Zomig Nasal? Den enda medicin som verkligen fungerar de få gånger jag får migrän nu för tiden….
/a

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: