Annorlunda AW i coolaste våningen

Drömlampan Pipistrello ♥

.

.

Hej hej fredag

.

.

Så roligt att ni inte ruttnade ur på mig som visade flera inlägg efter varandra med kläder i går. Faktiskt blev gårdagens inlägg på bloggen de mest välbesökta på länge 🙂

.

.

Men… jag vet ju att ni gillar inredning och det gör ju även jag, hahaha, så nu äntligen kommer ett inlägg om det. ”And I tell you guys, this is something special”.

.

.

Igår var jag i Stockholm för att bland annat besöka Formex. Fram mot kvällskvisten var vi bjudna på AW i Laurinska huset på Söder. Det var Perfect Day Media/Apartment Stockholm som för Alexander Whites räkning hade bjudit in till AW i en galet läcker våning som ligger ute till försäljning. Ja men jag menar hur briljant var inte det greppet?! Dessutom var hela lyan stylad till tänderna med urläckra saker från Dusty Deco och walles & walles (allt det var också till salu). Jag smäller av så snyggt det var!

.

.

Häng med en sväng på Bastugatan 16a

.

.

.Drömmigaste dagbädden från Poul Kjearholm. Vet en som har en och vet en som väldigt gärna vill ha en (eller hur M?).

.

.

.Hur coolt var det inte med tre olika bord i en liten grupp i mitten mellan två soffor, fåtöljer och dagbädd. Krävs ett tämligen stort rum dock… men det där med olika bord bredvid varandra gick jag igång på!

.

.

Statyer och byster, I love it, och mitt på bordet sådär var ju bara så ball.

.

.

Den lampan är bara sååå fin… den kräver naturligtvis sitt rum, men på rätt plats… åhhh!

.

.

.

.

Jag minns att jag tittade på det där programmet om mäklare i New York, och så var det en av dem som kom på, den lysande idén med en fest i en våning som skulle säljas. Det gick sådär, eftersom ägaren blev rätt sur (vill jag minnas). Hur som haver var detta typ samma koncept. Våningen förvandlades till en slags nattklubb för en kväll 🙂

.

.

.

.

Och eftersom vi var inbjudna för att ”sprida budskapet vidare” (nej Anna Maria, vi var inte inbjudna för att vi var snygga, hahaha) blev det förstås en del fotande och instagrammande, vilket var lite enklare att fixa inne på toan tyckte vissa. .

..

.

.

.

Det var Bastugatan 16a på Söder det. Coolt ställe och ett mycket smart och annorlunda grepp från den framsynta mediabyrån som fixade kalaset. Tusen tack för att ni bjöd mig!

.

.

.

.

Nu ska jag ta tag i fredagsfixet här hemma. Det blir en ledig dag för mig idag, med lite städning, storhandling och bak. Japp, faktiskt ska jag ta och baka, kors i taket! Vi har släktfest hemma hos min svärfar imorgon och det inledande fikat på eftermiddagen föll på vår lott, så det är bara att kavla upp ärmarna och baka något som jag tror att jag fixar någotsånär, hahaha!

.

.

Fin fredag hörrni! Och HÄR hittar ni fler ilägg från den här bloggens flöde.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: