Nejdå jag har inte blivit galen – jag är bara…

.

.

Nu tror ni väl att jag blivit tokig. Kläder här i bloggen igen! Men sådan är jag förstår ni, om jag kommer på att något är kul, ja då kör jag på det tills jag tröttnar. Och just nu tycker jag att det är vansinnigt kul med kläder. Det är klart att det kommer inredning och allt sådant också, helt som vanligt, men kläder kommer jag att visa lite  då och då (precis som jag gjort sedan slutet  av maj).

.

.

Vadan detta nyfunna intresse i kläder? Jo, dels har jag gått ned i vikt (japp, började på 72 kg i maj och ligger nu strax under 67 som jag ser som min normalvikt) och dels har jag inga jättestora önskningar vad gäller inredningsprylar just nu. Visst, någon läcker lampa skulle väl alltid få plats här hemma, men i övrigt är jag ganska nöjd faktiskt (förutom med sovrummet, men det där vet ni ju redan allt om). Jobbar så mycket med inredning just nu så jag får mitt lystmäte där liksom. Sedan har jag faktiskt märkt att ni är många som gilla mina inlägg om kläder, och det triggar mig förstås, tycker det är superkul, men lovar att inte överdosera 🙂

.

.

.

.

I går förmiddag drog jag ned på stan en sväng för att se om det fanns något käckt att ha på sig till idag på Formex. Jodå, mycket riktigt satte ”min egen stylist” på Guts ihop ett set som jag föll pladask för.

.

.

Det blev en übersöt blus med ståkrage i tunt fint tyg (med fastsydd innertröja så den inte blir genomskinlig över tuttarna) från Ganni. Finns HÄR hos Boozt för er som inte bor i Västerås. Till det köpte jag ett par megasköna och fantastiskt användbara byxor från Fiveunits med hög och stadig midja (like it a lot). Finns också HÄR hos Boozt om du inte har möjlighet att besöka Guts i Punkt.

.

.

.

.

Jag måste i ärlighetens namn säga att jag tidigare haft lite svårt för den här korta modellen på byxor speciellt de som är tighta. Men eftersom dessa är, vad ska man säga… lite utsvängda längst ned, så tycker jag faktiskt att de är (förlåt uttrycket) skitsnygga! Tror också att de kommer att vara supercoola till ett par stövletter till hösten. Ett par vinröda kanske…

.

.

Som sagt, idag hänger jag på Formex och på lite andra kul event i Stockholm. Till mitt sällskap har jag den HÄR förtjusande snäckan! På återseende hörrni!.

.

∼ det här inlägget innehåller reklamlänkar ∼

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Åh vad kul det är att få lite klädesinspiration😀 Har också fastnat väldigt mycket för blommigt just nu och känner mig faktiskt fin och bekväm i det. Tycker du gör rätt i att blanda innehållet i bloggen med både inredning och mode👍Fin är du i allt du visar också och jag tror bestämt att du hittat din stil igen nu för kläderna och skorna sitter ju som en smäck!
Puss på dig syster💕

Gilla

Så snyggt! Tack för en bra blogg. Kul med klädinspiration, trevligt med blandning i bloggen. Tycker även om dina inlägg om mat. Hälsningar Katrin

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: