Lady in red (shoes)

.

.

Halloj

.

.

Do I love my new shoes? Yes I do! Barnsligt förtjust i dem faktiskt 🙂 Kunde bara inte låta bli att trippa runt i dem idag, typ hela dagen. Lillan tyckte att jag var helknasig som hade ”klackskor till myströja”, hahaha. Ja kanske det, men struntsamma liksom. Är man kär så är man, då bryr man sig inte om vad andra tycker.

.

.

.

.

Jag har alltid varit svag för rött, så höstens och vinterns röda mode passar mig perfekt, och ett par röda skor har jag alltid önskat mig så det var bra med det.

.

.

.

.

De här promenadvänliga raringarna kommer från Billi Bi och jag har köpt dem HÄR (adlink) hos Boozt. De är verkligen supersköna kan jag meddela. Jag tänker ha dem på mig imorgon i Stockholm, då det blir en väldig massa gående, och är inte det minsta orolig för att få ont i fossingarna. No, no, no, fotriktiga skulle man nog kunna säga.

.

.

.

.

Tröjan (den som Lillan tycker är en myströja) kommer från By Malina, också den hemklickad från Boozt. Den finns HÄR (adlink) och jo då, det är nog som Lillan säger – Det är en riktig myströja! Men en snygg sådan, som är så mjuk och gossig så man knappt vill ta den av sig. Och nog sjutton funkar den väl med klackskor till, hahaha?

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Smashing!
Tycker det är väldigt snyggt att ”krocka” så, det blir liksom lite oväntat och då får skorna mer uppmärksamhet 🙂
Red is not my colour, men wow vilka skor! 🙂

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: