Lite vingklippt är jag men har det rätt bra ändå

.

.

Hej hej

.

.

Ligger nedbäddad i sängen sedan typ en timma tillbaka. Jag tror att mitt sköldkörtelhormon spökar av och till just nu. Känner mig seg och har haft lite ont i huvudet de sista dagarna. Kanske behöver jag höja dosen med Levaxin. Självmedicinerade lite grand och höjde på egen hand dosen en aning, tycket då att jag blev mitt vanliga jag igen, men nu ska jag ta mig till doktorn imorgon för att kolla upp nivåerna på riktigt. Förmodligen bäst så 🙂

.

.

Annars har det inte hänt så mycket här idag. Jo förresten, jag var ju och hämtade ut ett paket jag beställde i helgen, och vet ni att i det paketet låg nog de absolut finaste skor jag någonsin ägt. Jag blev störtkär i dem direkt när fick se dem och kommer förmodligen att bo i dem den närmaste tiden. Längtar typ tills imorgon då jag får sätta på mig dem, hahaha! Sköna var de också och ni ska förstås få se dem så snart jag fotat dem. Ni kommer att älska dem ni med, det är jag säker på ♥

.

.

.

.

För övrigt måste jag bara säga att oj vad mycket space det blev i Lillans rum när jag möblerade om! Hade tidigare sängen rakt ut på mattan med fotänden åt skåpet till. Men nu står sängen återigen längs ena väggen (till vänster). Så nu skulle man lätt få plats med en sådan HÄR (adlink) där mellan sängbordet och blomman (den finns med 35% rea hos Ellos just nu, så det är ett jäkla bra pris). Alternativet skulle kunna vara den HÄR (adlink) i rosa, den var inte så dyr den heller. Tror att det skulle bli så fint och vara lite mysigt för Lillan. Eller hur, vad tror ni?

.

.

För övrigt såg jag att Ellos har ”Gardinveckor” just nu, med 20% rabatt HÄR (adlink) på nästan alla gardiner (till och med mörkläggningsgardiner), så man borde förmodligen passa på att beställa hem i alla fall till Lillans rum. Vi har egentligen alldeles för högt i tak för alla gardinlängder som går att köpa färdigsydda i paket. De flesta brukar vara max 250 cm långa och vi behöver 320…

.

.

Jag har faktiskt skarvat gardinerna i vardagsrummet på längden men det är det ingen som ser. Bara att köpa ett extrapaket, blir mycket billigare än att köpa tyg och sy hela längder. Det går faktiskt att göra det snyggt med tex sydda veck som ser ut som att de ska vara där. En dekoration liksom. Dessutom kan man sy kuddar av tyget som blir över 🙂

.

.

Näe hörrni, nu ska jag ta och stänga mina blå och hoppas på en piggare Helena imorgon!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: