Stilsnack med mig på kvällskvisten

.

.

Landade för några timmar sedan här hemma efter en dag i Stockholm. Arbetet med hotellrummen på POP HOUSE går framåt och det är så roligt. Helt klart svårt att ”knyta ihop säcken” eftersom det är mycket att ta hänsyn till, men jag vet att det kommer att bli så fint och bra när det blir klart!

.

.

Det kommer också att bli så annorlunda mot hur jag har det här hemma. Tänk er vilken ynnest det är för en inredningstoka som mig att få gå ”all in” på olika stilar i olika projekt jag jobbar med. Som en dröm! Vi var ett gäng tjejer/influencers, som jobbar med inredning i olika former, som satt och pratade om jobb vi gör eller gjort. Någon berättade att de bara inreder hem i den stil de själva har hemma, och menade att ”det var ju därför de anlitade just mig”, medan andra, däribland jag, inreder i olika stilar utifrån uppdragsgivarens önskemål (och drömmar som de kanske inte själva har möjlighet att få ihop).

.

.

Jag älskar massor av olika stilar och skulle lätt kunna ha en 4-5 olika hus med olika stajl. Vårt hem här i stan har nog ingen direkt ”stil”, det är mest en blandning av möbler och saker vi gillar. Jag försöker att hålla en linje vad gäller färger men i övrigt blandar vi friskt och är väldigt nöjda med utfallet. Vi brukar gå efter någon slags devis om att ”snygga saker passar med varandra”, och så kör vi på så, hahaha! Jag älskar faktiskt att omge mig med, i mina ögon, vackra saker, och generellt sett har jag hellre en soffa utan kuddar än en soffa med kuddar jag inte gillar, om ni förstår hur jag menar. Köper sällan saker bara för att, och det tar nästan alltid lång tid innan vi bestämmer oss för något nytt inköp.

.

.

I fjällen däremot, där följer vi en strikt linje och mycket få saker lyckas passera nålsögat för att få en permanent plats där. Ett par felköp har det blivit, men de sakerna har åkt ut fortare än kvickt. Tilläggas ska att M är mycket mer petig än vad jag är när det kommer till detaljerna där uppe. Han är så att säga väldigt bra på att hålla stilen, medan jag lätt fladdrar iväg. Några riktlinjer vi har för inredningen i fjällhuset är skandinavisk design och tillverkning (gärna svenskt, men vi har både danskt och finskt också), något av färgerna vitt, grått och naturläder. Och när det kommer till material är det förstås bara naturmaterial som gäller. Tärnsjöläder, vitoljad ask och gran, koppar, stål, linne och ull. Ja, lite så tänker vi. Det är oerhört vilsamt med så få färger, material, saker och synintryck. Man kan helt klart säga att det är naturen utanför de jättestora fönstren som står för all utsmyckning.

.

.

Tillbaka till hotellrummen på POP HOUSE då, hur blir de? Ja, vad ska jag säga, som en smällkaramell kanske, hahaha! Skojade bara lite, men färger blir det gott om kan jag väl avslöja. Riktigt härligt att få frossa i färg för en gångs skull!

.

.

Nej nu börjar ögonlocken att kännas tyngre än vanligt så det är nog bäst att logga ut här.

.

.

Natti natti och tack för att du tog dig tid att läsa detta.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: