Inte bara på prinsessan Madeleines arm

 

.

.

Sent Hello från mig!

.

.

Tänkte bara kika in för att tipsa om att Triwa, ni vet det där superpoppis klockmärket som typ  a l l a  har, ger 10% rabatt på ett köp om du anmäler dig till deras nyhetsbrev nu.

.

.

Jag är väl nästan den enda bloggerskan i Sverige som inte har en klocka därifrån, har aldrig känt något behov av någon ny klocka. Jag gillar den jag har, men har märkt att jag mer och mer kör utan klocka när jag klär upp mig. Min har stålarmband och är ganska vardaglig. Behöver alltså en lite mer fancy klocka eftersom jag hatar att inte ha klocka på mig.

.

.

Kikade lite på Triwaklockorna och hittade den HÄR (adlink) som jag faktiskt blev förälskad i. Den känns klassisk och elegant och är tämligen prisvärd. Med den där rabatten på 10% blev den ju ännu mer prisvärd, så nu är den på väg hem till mig i ett litet paket 🙂

.

.

Naturligtvis hittade jag ju ett par solglasögon jag ville ha också, de HÄR (adlink). Jag har börjat våga lite mode, märker ni det, hehehe, men glasögonen blev aldrig hemsklickade så de får stå kvar på önskelistan ett tag till. Någon måtta får det ändå vara eller hur?

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: