Älskling när flyttar vi?

.

.

M och jag har en grej ihop, ni vet en sådan där intern grej. Vi fantiserar om att köpa ett gammalt missionshus på Gotland och bosätta oss där när han går i pension.

.

.

Han scannar Hemnet varje dag och skickar det ena objektet efter det andra till mig, trots att hans pension ligger 10-15 år bor (beroende på när han väljer att gå). Sedan fantiserar vi om sparris och potatisodlingar, loppisinteriör och amatörrenoveringar för hela slanten, hahaha! Och jag som aldrig ens varit på Gotland!

.

.

Det här missionshuset är det senaste i raden av hus som är tillsalu som han skickat till mig 🙂

.

.

.

.

Ja, vad ska man säga… En kan bara fortsätta drömma och kanske köpa den HÄR (adlink) så länge, i väntan på DET huset, eftersom den skulle passa så bra in i mitt loppis-stylish-hem på Gotland!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Åh du måste åka till Gotland !! Så härligt där, vi kom hem igår därifrån och vi har kollat Hemnet dagligen efter fina stenhus 🙂 Det vore drömmen att ha ett hus nära havet där 😍
Kram

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: