Släktträff hos svärfar som har härligt sjöläge

.

.

God morgon

.

.

Ääääntligen känner jag mig som människa igen. Usch, hela dagen igår gick åt till att försöka bli kvitt den envisaste huvudvärken. Framåt 17-tiden på eftermiddagen var jag i alla fall så pass ok att jag kunde ge mig av ut till svärfar där alla andra var och hade släktträff.

.

.

.

.

Det var en superskön kväll och vi satt ute bra länge innan det blev småkyligt och alla lockades in i stugvärmen. Verkligen så skönt när det inte blåser vid sjön. Jag minns när vi bodde på udden hur jäkla hopplöst det var med vinden där. Vet inte hur många glaslyktor och krukor jag hade som blåste omkull och gick sönder därute varenda sommar. Svärfar bor egentligen mycket bättre, som inne i en vik, där det sällan blåser. Vi bodde ju som sagt längst ut på en rejält blåsig udde… Men ute hos svärfar, ja där var det mer eller mindre spegelblankt igår. .

.

.

.

Vi tog en tur ned på bryggan, och trots att klockan var ganska mycket så var det varmt och skönt och helt ok med en tunn blus. Den söta blusen finns HÄR (adlink), och byxorna som är de nya supersköna favoriterna finns HÄR (adlink).

.

.

Det är alltid mysigt att hänga ute vid svärfar. Speciellt när det är riktigt varmt och man kan bada och ha det härligt. Det var dock inte riktigt läge för det igår, nog för att det var varm och så, men sååå varmt var det inte, haha! En endaste gång har vi badat där ute denna sommar. Fattar inte vad som hände. Var det vädret, eller var det vi som var bortresta så mycket? Dessutom var det väl så att badtemperaturen knappt passerade 20 grader någon gång under sommaren. Kan vara en anledning 🙂

.

.

Önskar er en skön och vilsam söndag (själv ska jag ta och röja i trädgården nu)!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: