Så bäddar du snyggaste hotellbäddningen med enkeltäcken

.

.

Godmorgon

.

.

Idag testar jag att köra en liten film här på bloggen, hihi!

.

.

Vi har alltid haft två enkeltäcken i vår säng och det är inte optimalt om man ska bädda riktigt snyggt. Ett dubbeltäcke är alltid att föredra. Men det finns lösningar på det! En god vän till mig berättade för några år sedan hur hon bäddar tjusig ”dubbeltäckesbäddning” med sina enkeltäcken. Kika på filmen så får du se hur det går till. Tack för tipset Gabriella ♥

.

.

.

.

Mina linnelakan kommer från Tullhuset, men liknade superfina finns HÄR (adlink) med hela 30% rabatt (så bra fyndläge). För att verkligen få till bäddningen behövs också en sängkappa som går hela vägen ned till golvet, HÄR (adlink) hittar du matchande sådana, också de med 30% rabatt!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

8 kommentarer

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks & Trackbacks

%d bloggare gillar detta: