Så bäddar du snyggaste hotellbäddningen med enkeltäcken

.

.

Godmorgon

.

.

Idag testar jag att köra en liten film här på bloggen, hihi!

.

.

Vi har alltid haft två enkeltäcken i vår säng och det är inte optimalt om man ska bädda riktigt snyggt. Ett dubbeltäcke är alltid att föredra. Men det finns lösningar på det! En god vän till mig berättade för några år sedan hur hon bäddar tjusig ”dubbeltäckesbäddning” med sina enkeltäcken. Kika på filmen så får du se hur det går till. Tack för tipset Gabriella ♥

.

.

.

.

Mina linnelakan kommer från Tullhuset, men liknade superfina finns HÄR (adlink) med hela 30% rabatt (så bra fyndläge). För att verkligen få till bäddningen behövs också en sängkappa som går hela vägen ned till golvet, HÄR (adlink) hittar du matchande sådana, också de med 30% rabatt!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

9 kommentarer

Sladdar in här några år efter inlägget efter att ha googlat ”hur bäddar man snyggt med två enkeltäcken” då jag efter många år med 120-säng nu byter till dubbelsäng. 😄 Extremt tacksam över att ha fått ta del av detta trick, då snygg bäddning är en käpphäst för mig! 🙂 TACK! 💗

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: