Söndagsfrukost och ny cylindervas

.

.

Så var det söndagkväll igen och jag summerar helgen som gått. Tagit det väldigt piano och mest hängt med Lillan och Magnus och fixat lite här hemma. Idag är det älskade mammas födelsedag så vi har hunnit med kalas och middag hos henne nu i eftermiddags också. Andra födelsedagen mamma firar själv utan pappa, tänk så fort tiden går. Redan 1,5 år sedan han dog, och jag går på något vis fortfarande omkring och tror att han snart dyker upp någonstans…

.

.

Hade önskat att mamma skulle ha sovit här natten till idag, men hon ville vara hemma och fixa inför middagen, vilket iofs är förståeligt. Kändes bara så jobbigt att hon skulle vara själv när hon vaknade på sin födelsedag. Hade hon vari här hade hon fått god ”hotellfrulle” som jag för en gångs skull faktiskt fixade idag.

.

.

.

.

Igår knallade Lillan och jag runt på stan och shoppade lite. Herre Gud vad länge sedan det var. Kan knappt minnas när jag senast sådär planlöst flanerade runt och kollade in kläder och tog en spontanfika. Mysigt hade vi och med oss hem i kassarna hade vi både en pyjamas till Lillan, ett armband och ett par snajdiga byxor från Cubus, HÄR (adlink), till mig. Alltså det var ett sådant kap. De har 25% rabatt på alla byxor just nu så de kostade bara 187 kronor. Men hallå, hur billigt är inte det? Grymt sköna är de också med bred resår i midjan och sådär lagom fladdrigt tyg. Hade tänkt visa er dem idag, men fick aldrig till någon bild. Kanske får jag till det imorgon. Både HÄR och HÄR (adlinks) finns liknade byxor. Mina är typ ett mellanting mellan dessa båda 🙂

.

.

.

.

Cylindervasen på bilden fick också följa med hem från stan igår. Har haft flera liknande innan men de har gått sönder eller kommit bort vid stylingar. Den här är lite kraftigare i glaset, som är handblåst, vilket är bra. Får för mig att den ska vara lite mer hållbar än de jag haft tidigare. Finns på Lagerhaus för 149 kr, ett litet tips bara!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

5 kommentarer

Vill absolut inte vara otacksam men när inbjudan kommer från båda mina älskade döttrar och jag känner att jag vill fixa till det inför min födelsedag så avböjer jag på det allra ödmjukaste 😁 Ni är helt enastående 😚 Tack för idag älskar er hur mycket som helst 💕

Gilla

Kände förresten att pappa låg bredvid mig imorse och hörde honom säga; god morgon älskling och grattis på födelsedagen så jag vaknade inte ensam 😊

Gilla

Bra tips! Är kanske fem byxor kort och ska in o jaga lite idag inför mötet imorgon, kan bli pinsamt att dyka upp som ”Kalle anka” 😂

Fint du gjorde vid frukosten ❤️

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: